Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, februar 24, 2008

Gruppevoldtekt lønner seg

Fire kurdere har blitt innvilget kvantumsrabatt for gruppevoldtekt og frihetsberøvelse av en 16 år gammel jente. Etter tur ble hun voldtatt og mishandlet seksuelt av de fire mennene. Legeundersøkelsen viste at voldtektene var særdeles grove:

"A hadde store skader i skjeden. Hun hadde hevelser, rødhet, det var et åpent sår i skjeden og det sivet blod kontinuerlig. Smertereaksjoner og krampe gjorde det umulig å føre finger eller undersøkelsesinstrumenter lenger inn i skjeden enn noen centimeter. Noen fullstendig gynekologisk undersøkelse lot seg ikke gjennomføre."

Fire kvinnelige høyesterettsdommere dømte i favør av voldtektsmennene, mens en mannlig høyesterettsdommer dømte i favør av den voldtatte jenta.

Antall registrerte gruppevoldtekter øker. Er det rart? Det lønner seg jo.

15 kommentarer:

BHalland sa...

Og når vi i tillegg vet at gruppevoldtekter stort sett begås av innvandrere fra muslimske land som ofte ikke har så god personlig økonomi, kan dette ses på som et inkluderende tiltak slik at disse menneskene ikke skal bli satt så hardt tilbake.

fabelfisk sa...

bhalland: Vær så snill. Dette handler ikke om hvem de er eller hvor de kommer fra. Dette handler om at fire monstre utfører groteske, utilgivelige handlinger mot en uskyldig jente. Jeg blir bare opprørt og kvalm. Både over at noen kan få seg til å gjøre noe så jævlig, og at noen kan mene at de ikke burde straffes fullt ut hver for seg.

Anonym sa...

her er jeg for dødsstraff for de som utførte svineriet. Hvis idiotene/svina ikke skjønner at slikt ikke bør utføres, så er det decapitave next...

Stakkars jente! til helvete med voldtektsmennene - primitive svin.

Cat sa...

Denne saken er helt forferdelig, og jeg er glad for at du tar det opp. At saken har vært behandlet slik i rettssystemet er en stor skam! Jeg skjønner ikke hva de tenker med, når de vurderer dette slik at straffene blir lavere.

Arnfinn Pettersen sa...

Det finnes mange slags idioter og mange slags svin. Noen av dem begår uhyggelige seksuelle overgrep og slipper altfor lett unna. Noen skriver kommentarer på for eksempel poster som dette.

For de av oss som gjerne ser at de førstnevnte straffes hardere, men som fortsatt ønsker å være en del av et sivilisert samfunn, er det begredelig å se at de sistnevnte ødelegger for vår sak gjennom grøfteargumentasjon.

VamPus sa...

Les også Drusillas kommentar.

Anonym sa...

Jeg syntes faktisk det er VELDIG relevant med bakgrunnen til voldtektsmennene, for de fyller opp statistikken hver helg. Kan det tenkes, innmellom de forsonende intellektuelle tanker, at muslimske menn har et annet kvinnesyn slik at de er mer tilbøyelige til å ta kvinner med vold? Kan det være slik at fulle Norske jenter ses på som umoralske og "horete" slik at de er fritt villt i visse miljøer? Jeg bare spør....

Leif sa...

Det er i hvertfall et faktum at samtlige gruppevoldtekter begått i Norge siden 2004 ( Som vel var den første) er begått av muslimske menn. Hvis ikke det bør få en til å tenke og treffe tiltak spesiallt mot muslimske menn, er det jo idiotisk. Hadde det ikke vært for at jeg har en datter, hadde jeg kanskje gitt mer faen. Nå mener jeg at nok er nok. Jeg viser fr øvrig til den 32årige drosjesjåføren som på fredag ble dømt for å ha antastet en 14årig passasjer som skulle innom pappas jobb på Majorstua for å hente nøkler - hvilken kuturell bakgrun tror dere han har?

Arnfinn Pettersen sa...

Så det er sagt: Jeg mener for all del at gjerningsmennens etniske bakrgunn er relevant.

Men når Leif skriver "Hadde det ikke vært for at jeg har en datter, hadde jeg kanskje gitt mer faen. Nå mener jeg at nok er nok," hva er det han ønsker å gjøre nå som nok er nok?

Leif sa...

1. For det første - skape oppmerksomhet rundt det faktum at det kun er muslimske menn som står bak disse uhyrlige overgrepene. idag anonymiserer de fleste mediene dette faktum i så stor grad at man må drive dekektetivvirksomhet for å finne det ut ( bla. i de små lokalavisene) Kun når det blir bredt erkjent at man står overfor et problem som er begrenset til muslimske menn, kan man gjøre noe målrettet med problemet
2. Innføre drakonisk lovgivning på området som utstråler null toleranse: Automatisk utvisning av av overgriperne, automatisk fratakelse av evt norsk statsborgerskap (det er jo på billigsalg idag)
3. Dessuten, og dette er selvsagt kontroversielt, fordi det er i motstrid til våre normale rettstatsprinsipper: Frata familiene til overgriperne mulighet til noengang å få norsk statsborgerskap - De representerer en klankultur, og da bør vi benytte oss av klankulturens mekanismer - de vil deretter begynne å utvise indre justis. Norske innvandrerungdommer (i realiteten muslimske u.)se A. B Gjengen og deres aspirerende beundrere, har foreldre som luker øynene for deres sønners kriminelle virksomhet. Hvis de skulle stå i fare for å miste Lotto-biletten som opphold og statsborgerskap i Norge representerer, hadde vi nok sett en endring.
4. Slutt på multi-kulti integrering - fra nå av assimilliering- Den muslimske samfunnskulturen har ingen positive verdier og bør således ikke ha noen innflytelse på det norske samfunn. Det må gjøres klart for de som ønsker å komme hit, og de som allerede er her i feks skolen. Vi har sett hvordan kommentatorer i VG har hyllet den muslimske machokulturen og snakket om hvordan norske jenter liker en beskyttende innvandrerkjæreste - gjengvoldekter og overgrep er baksiden av den samme medaljen.
5. Innfør et langt høyere straffenivå for gjengvoldetekter og brutale overfallsvoldtekter.
6. Dessuten - fordi de likevel skal utvises i det øyeblikket straffen er ferdigsonet - ikke gi noen særlige utdannelses og fridtidstilbud under soning. Dermed heller ingen muligheter til permisjon.

Dette er noen ting som kan være en begynnelse. For øvrig blir det interessant å se reaksjonen den dagen datteren til en innvandringsvennlig politiker blir voldtatt - gjennom et brutalt overfall eller av en gjeng. Tipper vi kan se en ny erkjennelse da...

Anonym sa...

Leif - hva i h. er det du snakker om ?? det spiller da for pokker ingen rolle hvilke bakgrunn idiotene har?? En tulling som voldtar er fortsatt en f. tulling!

A.P: et samfunn blir ikke mer sivilisert om det aldri så mye gir rabatt på voldtekt - og det er det saken dreier seg om!

Leif sa...

Anonym: Det spiller vel en rolle når nå flesteparten av overfallssvoldtekter og ALLE gruppevoldekter foretas av en etnisk gruppe?????? Man må jo analysere situasjone for å komme med målrettede tiltak????

Anonym sa...

Jeg vil gjerne se seriøs forskning som dokumenterer at gruppevoldtekter primært begås av muslimske menn.

Det stemmer rett og slett ikke.

Den Grønne Demon sa...

Er det noen som har begrunnelsen for dommen? Forsvareren skal ha vært Jon Kristian Elden som har skrevet en del gode artikler for Dagbladet hvis jeg husker riktig.
Å kreve hardere straffer uten å vite hva som førte til dommen er populistisk idioti.

Liberal sa...

Det bør ikke være mildere straff for gruppevoldtekt enn for å gjøre forbrytelsen alene. Det bør heller være strengere. Det virker som massesuggesjonen blir sett på som en formildende omstendighet. Derfor blir mobbing sett på med mildere øyne enn én persons plaging av et annet menneske. Jeg synes man bør ansvarliggjøres for egne handlinger, og når man er sammen om å skade noen, legitimerer man de andres forbrytelser og er kanskje med på å svekke den psykiske ansvarsfølelsen - det juridiske ansvaret bør derimot bestå.

MEN: erstatning er noe annet enn straff. Det er ikke sikkert det er dobbelt så ille å bli overfalt av to som av en. Det kan være like ille, 50 % verre eller 3 ganger så ille. Det er selvfølgelig umulig å beregne, men det er en sånn kvasiberegning man bør foreta ved utmåling av erstatning. Etter min mening er det fullstendig misvisende å snakke om "rabatt". Det er ikke straffen det er snakk om, men erstatningen.