Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, februar 25, 2008

TV-gremlins

Melding fra Iversen i forbindelse med kveldens program på Kanal 5 (som går i reprise på TVNorge i morgen kl. 19.30):

Ikke drit deg ut nå, jeg har fortalt minst fire perifere venner at jeg har et facebook-vennskap med deg.

Nettopp. Akkurat nå føles det som om jeg har spist gremlins og at de er i ferd med å gjøre opprør i magesekken et sted. Tenkte jeg skulle drukne dem med øl. For det var sånn at gremlinser måtte ha masse væske for å roe seg, ikke sant?

Puh. *pust med magen* *ikke frik ut*

5 kommentarer:

Harald sa...

Break a leg! Skulle det gå virkelig galt får du gjemme deg i håret til Eli! Ellers har jeg gleden å gå forbi dere i plakatversjon hver dag på vei til jobb!

VamPus sa...

Guri! Det har jeg ikke tenkt på. OK - folkens, så hvis dere ser to øyne som plirer ut fra håret til Eli, så er det bare meg midt i et angstanfall.

Drus sa...

Hmm, tror du det er mulig å få en av disse fotballpøbbene til å vise det på storskjerm i kveld? Hvis noen skulle finne på å si noe bloggbart er det jo viktig å ikke være en dag forsinka!

Sparrow sa...

Tom Stalsberg...mener dessuten at hovedprogramleder Heidi Nordby Lunde virket særs spent og «ikke hadde styring på vorspielpraten»

http://www.kampanje.com/medier/article209545.ece

Anonym sa...

Jeg kan bare si en ting: Øvelse gjør mester. Har ALDRI sett en programleder som ikke blir mer avslappet i stolen etterhvert