Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, februar 18, 2008

Min favoritt-teaser

3 kommentarer:

Anonym sa...

Her var du stylet, kjente deg ikke igjen, hvor er du i "felles-bildet"??

VamPus sa...

Fellesbildet? Mmm. Da er jeg enten helt til høyre .. ooo, den har jeg ikke tenkt på.. eller på det andre øverst oppe i det høyre hjørnet.. Igjen.. hm. Tilfeldig? I think not!

John T. sa...

Hei Vamp,
Ville bare si at du var flink i går kveld. Synes etter to programmer at jeg ser et konsept med godt potensial. Tar nok litt tid å komme inn i samtaler som skal balansere fire skravlende kvinner, to gjester og en slags rød tråd, men jeg synes det var en sprek debut!

Spesielt den første var pinlig morsom, på den andre synes jeg det var litt for lite styring (debatten penset litt ut på ville veier). Men det er jo hjertesaken og jobben min, så der er jeg vel litt inhabil og!

Er du fast ordstyrer?