Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, februar 28, 2008

To anbefalinger

Noen ganger kommer man over blogginnlegg som gjør at man tenker "pokker, hvorfor tenkte ikke jeg på det". Nissemannens "facebook-oppsummering" av barneombudsaken er et sånt innlegg. Hysterisk!

Og så må jeg bare anbefale bloggen Bharfot for alle som er interessert i kunst og kultur. Blant annet fordi det er deilig å se en blogger som skriver ordentlige innlegg med bilder og kommentarer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hey! Nå skjønner jeg hvorfor det kommer så mye besøk til meg herfra i kveld. Tusen takk, Vampus, så utrolig hyggelig! :-)

VamPus sa...

Ingen årsak - skulle bare mangle :-)

Nissemann sa...

Jeg var også litt nysgjerrig på hvorfor en beskjeden Nissemann fikk så mye vind i seilene at han cruiset opp på "Top Wordpress.com blogs today" etter en uke på wp... Så jeg sier også tusen takk! Kanskje du kommer på det første neste gang.... :o) Ministeren skiftes jo etter ca. 9 måneder i det departementet. Sånn er det jo når unge kvinner endelig får seg fast jobb...