Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, januar 13, 2010

Årets Reagan-konferanse

Monticello Society inviterer igjen til sin årlige Reagankonferanse, noe VamPus selvsagt anbefaler varmt. Det kan visstnok komme endringer i program og klokkeslett, det vil ikke jeg oppdatere her - så enten meld deg på ved å betale inn eller bokmerk Monticellos egne hjemmesider.

Deltageravgiften er 200 kroner, og for medlemmer regnes summen som betalt medlemskontingent for 2010 (gjør oppmerksom ved betaling om du ønsker å være medlem eller ikke). Summen kan betales til Monticello Society v/Jon Henrik Gilhuus, kontonr 6142 11 30492.

REAGANKONFERANSEN 2010

Tid: Søndag 14. februar
Sted: Litteraturhuset, Nedjma-salen

Program:

Brita Møystad Engseth, filmekspert:
Support the troops - om Hollywoods fremstilling av soldater og krig

John Kristen Skogan, NUPI:
Drømmen om en atomvåpenfri verden - om atomnedrustning fra Reagan til Obama

Jan Arild Snoen, Monticello Society:
Helsereformen i USA - Bakgrunn og vedtak

Bernt Hagtvedt, professor UiO:
Grunnlovens plass i amerikansk politikk

Dag Inge Fjeld, Monticello Society har i tillegg gjort et dykk i sine rikholdige arkiver, og kommet opp med en tv-debatt fra 1967, der Ronald Reagan og Bobby Kennedy diskuterer USAs rolle i verden. Det vil bli vist klipp fra debatten.

For de lettrørte av oss anbefales det å ta med lommetørkle til Dag Inges dypdykk.

2 kommentarer:

hva? sa...

hva, står ikke iran-contras på programmet?

VamPus sa...

Nei, det er en skam. Neste gang!