Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, januar 20, 2010

Nakenmodell vant

Når Dagbladet skal presentere republikanere bruker de mer enn gjerne språkdrakten fra politiske motstandere. Ikke et ord om nyvalgte Scott Browns faktiske politikk, men vi får vite at han mest sannsynlig er "uansvarlig, homofobisk, rasistisk, re-aksjonær, eks-nakenmodell, som støtter vold mot kvinner og politikere han er uenig med".

Et åpenbart valg for den tradisjonelt demokratisk fargede delstaten Massachuttes, der Obama vant med 25% under presidentvalget. Obama-velgere har åpenbart stemt på en rasistisk nakenmodell som støtter vold mot politikere han er uenige med.

Dagbladet er en åpenbar kandidat for pressestøtte slik at vi kan glede oss over informativ, nyansert og balansert kvalitetsjournalistikk av dette kaliberet hver dag.

For lettbente doveggskriblerier anbefales Minervas Jan Arild Snoens "På tide å redde stumpene." Det er ikke Dagbladet han kommenterer....

11 kommentarer:

Anonym sa...

Personlig gidder jeg ikke lese Dagbladet mer. Bruker heller tiden på å skumme Klassekampen.

På nett følger jeg en veldig god blogg som jeg vil anbefale deg, Vampus; www.qando.net

Svært informativ, erke-republikansk og ekstremt velskrevet.

Milton Marx sa...

Hvordan skal det gå når «de gode« taper? Fikk du med deg at Chile har kastet sosialistene?

VamPus sa...

Ser bra ut, legger på leselista - takk for tips!

Anonym sa...

Skulle man være like kjip som journalistene kunne man sagt: Advokat og statsmann vinner over representanten for kokainsniffers parti. Men det holder man seg for god til. =p

spenn sa...

Dagbladet ja... Kanskje de ville bedret opplaget om de sluttet å behandle leserene som idioter? Bare en tanke.

JK sa...

Det beste med Dagbladsaken på nett er at når jeg klikker den opp får jeg et bilde av Obama sammen med Bill Clintom og George Bush rett over overskriften om nakenmodellen som kan ødelegge alt. Får stygge bilder i hodet av Bill eller W. i homseblad. DET hadde vært noe å skrive hjem om.

Ellers spennende at man kan blir valgt til Senator i det påstått konservative og snerpete USA etter å ha stilt opp naken på trykk, tviler på om det hadde gått i Norge.

nessie sa...

Tja, en kan jo tydeligvis ha opptil flere tillitsverv i Høire selv om en har røkt hasj på tv.. ;-)

Anonym sa...

Hvorfor er det bare amerikanske nakenmodeller som får oppmerksomhet? Hvorfor ikke reklamere litt for den norske nakenmodellen Judas Gahl Støre?

http://www.nrk.no/nyheter/kultur/1.6946902

SiwH sa...

Dagbladet? Hva er det? Kan ikke helt huske den der.

Anonym sa...

Jonas Gahr Støre, ja... Bruke motorsag i bare messingen kan han. Dra til Afghanistan med florlett sikkerhet og komme hjem i live kan han.

Det mangler bare et bilde der han går på vannet. For det må han da kunne. Eller?

Anonym sa...

Jeg kan ikke tro at de har sitert Keith Olbermann, som fikk gjennomgå av Jon Stewart for sitt angrep på Brown. Til og med jon Stewart mente at det var usakelig og dårlig gjort av Olbermann. Men Dagbladet bruker det....

Patexpat