Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, februar 15, 2007

Girl, you know it's true...

Milli Vanilli. Se det var et navn du aldri trodde du skulle høre om igjen, eller hva? Men fortvil ikke. Nå kommer filmen vi alle har ventet på. Endelig har Universal Pictures forstått at musikkpygmeer som Ray Charles og Johnny Cash ikke klarer å yte det store lerretet rettferdighet. Derfor har de kastet sine lange blikk etter 80-talls ikonene Milli Vanilli. Å, jo, da. Girl, you know it's true! Milli Vanilli is "Back and in Attack" - tilfeldigvis tittelen på deres uutgitte tredje (sic!) album.

Tragisk nok gikk nemlig Rob Pilatus heden på grunn av en overdose i 1998, hvilket vel betyr at det neppe blir noen gjenforeningsduett på duoen i forbindelse med filmen. Men det spiller kanskje ingen rolle at Pilatus er borte, for han sang vel strengt tatt ikke den gang heller. Den gjenlevende delen av den dynamiske duoen, Fabrive Morvan, har sagt ja til å delta i prosjektet.

Som du sikkert husker er Milli Vanilli mest kjent for å være sangerne som ikke sang, noe som ble mer enn oppveid av standardbekledningen trange sykkelbukser og bare overkropper. Girl, you know it's true! Det måtte jo bli en Grammy av noe sånt.

Herregud. Kan man egentlig klandre gutta for at de ikke sang de crappy låtene?

13 kommentarer:

Gretten sa...

Helt herlig! Dette burde vitterlig åpne for filmer om andre artister av tilsvarende kaliber (som sang selv i tillegg):

- Mel & Kim
- Sandra
- Sabrina
- Rick Astley
- Samantha Fox

Jeg gleder meg... Verden vil bedras!

VamPus sa...

Jeg tror en av Mel & Kim døde, så det kunne jo vært riktig så rørende om den gjenlevende fra dem og den gjenlevende fra Milli Vanilli fant hverandre :-)

Hvorfor vet jeg sånt egentlig..*uff*

Sølsnæs sa...

Fordi du er en info-junkie, Vampus. Jeg trodde at jeg hadde fortrengt dette faenskapet for lenge siden, men etter å ha lest om filmen først et annet sted og se du skrive "girl, you know it's true" mer enn en gang i innlegget, er jeg klar for innleggelse. For det første går jeg nå og nynner på den jævla låten. For det andre så går jeg og tenker på hva de andre sangene "deres" het. POKKER!

Du har forresten rett ang. mel & Kim, mener det var Kim som døde av hjernesvulst. Ellers er det jo alltid slik at det ikke finnes noe crappy shit som Milli vanilli, uten at det står noen som ønsker å presse ENDA mer juice ut av stinen etter at svindelen er avslørt: Etter avsløringen gikk folka bak MV ut med plater under artistnavnet "The true Milli Vanilli." Det burde selvfølgelig vært "Girl you know it's (the) true Milli Vanilli."

Og jeg likte ikke dette skvipet en gang. Selv om jeg var fjortis. Pokker!

Gretten sa...

Med de som da er igjen skulle det vel faktisk gå an å lage en nyinnspilling av Breakfast Club. Sabrina i rollen til Molly, Samantha som den lettere skrullete damen, Rick som nerden....Hvem tar rollene til Jud og Emilio?

Jens Terje sa...

Mel an´ Vanilli?

Ghost of Goldwater sa...

Så sitter man her da, med en strikkepinne i hver hånd... og lurer på hva man skal stikke ut først for å bevare liv og mental helse (det lille som er igjen) - øynene eller trommehinnene.

Decisions, decisions. Forbanne deg i evighet, kattekrek!

Zava sa...

Fantastisk bra. Kan de ikke bare ringe opp han der blonde&langhårete Fabio (som pleier å være coverdude på alle suppe-paperbacks). Vi lever jo tross alt i 2007, så det er jo fint med en sort og hvit?

Iversen sa...

Melanie døde i 1990 av en god gammeldags lungebetennelse. Jeg har imidlertid lov til å vite det, siden Applebyene er tjukke slekta på morssiden min.

Sølsnæs sa...

Selv om man ikke spøker med slikt så er jeg i grunn ganske lettet over at jeg tok feil på akkurat det området. På den annen side, å huske saken så godt at jeg *tror* jeg har rett er ille nok. Veldig ubehagelig, faktisk

Nils sa...

Vampus (bare en av mange nordmenn?) som (mis)bruker "sic". Det skal ikke brukes for å utheve et poeng, eller om noe som er spesielt rart i seg selv, men brukes for å påpeke at en bestemt (feil)stavelse av et ord er bevisst. Selv om jeg i grunnen ikke er stolt av å linke til wikipedia, så kommer her en link:
http://no.wikipedia.org/wiki/Sic
(denne wikipederen(?) har i hvertfall skrevet et fornuftig innlegg)

(Sorry, bare en av mine (snart tapte) kampsaker, på linje med riktig bruk av ordet forfordele og at det heter "hytt og vær" eller "død og pine" og IKKE "hytt og pine")

Store Ørn sa...

Sic!(Sukk..)
Gud hvor lei jeg er av 80-talls nostalgi ass...

VamPus sa...

sølsnæs: Du avslører mistenkelig mye kunnskap om to av 80-tallets mest crappy band her?
Ghost: Just the reaction I was looking for.. fra deg, vel og merke!
Zava: Fabio *sukk*.. Fikk du noen gang med deg hans noe lubnere look alike - Flabio *knis*
iversen: *sjokk* Tjukkeste slekta?
Nils: ok - skjerpings her!

Zava sa...

Nei Flabio har jeg sannelig gått glipp av. Høres ut som et nydelig konsept, Fabio blir litt vel kantete.