Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, februar 01, 2007

Harrys tvilling?

New York Times kan i dag melde at i følge hjemmesidene til J.K Rowling kommer den siste boka om Henry Potter ut i juli i år. Harry Potters ikke fullt så vellykkede tvillingbror?Så mye for merkevarebygging, lissom...

7 kommentarer:

TorAa sa...

De har vel brukt MS Word stavekontroll.

=^.^=

humor sa...

haha... så dumme de venstreradikale tullingene i nyt er. hint: nyt er langt mer konservative enn høyre. pro krig, pro kapitalisme, pro neoliberalisme, osv.

i motsetning til de fleste høyremedlemmer så har de ansatte i nyt mye å tjene på denne ideologien. de er tross alt amerikanske statsborgere (ja dere kan drømme, men selv om dere er bleke i huden er det mange om beinet).

de er et markedsrettet mediehus i en markedsrettet verden. de følger den offisielle linjen.

men jøss, et morsomt innlegg dette ja.

ikke det at det holder meg oppe om natte, men... sa...

Det JEG lurer på er hvor mange i Unge Høyre som egentlig jobber for CIA. Kan man si at noen jobber for CIA hvis de betaler reise + opphold + minibar og andre evt. kostnader? Da er det i såfall ganske mange.

bare meg igjen sa...

Og med cia mener jeg da den delen av det Amerikanske utenriksvesenet som bruker penger på å omvende utlendinger til den "rette siden", uten at de av den grunn identifiserer seg som CIA ovenfor dere.

Øyvind, eurofascism.info sa...

Herregud. Er det virkelig så mange skrullinger på venstresiden som kommentarene på denne posten gir inntrykk av? Eller er det bare små søte internettroll ute og vabber?

Jeg syns faktisk dette er ganske morsomt. Og det har da for pokker lite med venstreradikalisme til venstre eller høyre til Høyre for Venstre å gjøre. Henry Potter... ha. Hva blir det neste? Pol (Pål?) Potter?

Lene sa...

Totalt off topic: GRATULERER MED DAGEN VAMPUS! 29 for femte gang i dag?

Klem,

VamPus sa...

ALLE på høyresida er kjøpt og betalt av CIA for å omvende intetanende sosialdemokrater til en ideologi hvis hovedprinsipp selvsagt er å plage de fattige. Frihet, demokrati og sivile rettigheteter? Blah! Vi TROR jo selvsagt ikke egentlig på dette..

Øyvind: Det ER så mange skrullinger på venstresida, men en god del er bare gærninger på nettet som antakeligvis ikke ville kjent igjen et prinsipp om det iførte seg en rød fjærboa og danset cancan foran dem...