Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, februar 18, 2007

Rally for miljøet

Det har visstnok vært Rally i helgen. Jeg har til og med betalt for det også.
- Og støtten fra «gutta på Stortinget» betyr masse, sa Petter og ga regjeringens mann en klapp på skulderen.
Så kult. Trond Giske og "gutta på Stortinget" vil visstnok ha det igjen. Med klimakvoter. For mine penger. Først subsidierer vi dem altså for å avholde faenskapet og deretter må vi betale klimakvoter i tillegg.

Så fint, da.

Oppdatert: Og har du ikke lest noe negativt om Rally Norge, så kan det hende at det er fordi mange av våre uhildede, objektive og uavhengige medier har skrevet under en avtale om å ikke gjøre nettopp det for å bli akkreditert til arrangementet. Så fint, nok en gang..

6 kommentarer:

HankRearden sa...

Ærlig talt! Er du klar over hvor fett Rally Norway er eller? Mekka for enhver gutt mellom 0-100 år i vårt land, og endel jenter også. Man må akseptere at ikke alle penger som vår kjære stat bruker går til formål man selv støtter. Vi sløser da bort milliarder på unyttige trygdeordninger så da kan man vel la en ærlig skattebetaler få ha det litt morro også.

Per sa...

Hei og hå og jungmann Janson. Joda, rally er fett. Motorsport er i det hele tatt en veldig spennende idrett. Den er også (ihvertfall på toppnivå, som "kremen" av kjørerne i WRC) ultrakommersiell. Derfor bør den i aller høyeste grad klare seg uten offentlig støtte. "Vår kjære stat" bør derfor ikke bruke penger på disse mangemillionærene.

HankRearden sa...

Dersom de ikke hadde fått tilskuddet så hadde det ikke blitt noe rally. Det er ikke noe valg å klare seg uten offentlig støtte. Hvis en skal være litt seriøs så er jo markedsføringsverdien av et slikt arrangement svært stor, og på bare en brøkdel av hva det kostet å arrangere OL, selv om du bryter det ned på kostnad per dag.

Tomas2 sa...

Jeg er en gutt mellom 0 og hundre (i vårt land) og synes likevel at rally er en ufattelig harry aktivitet. (Nekter å kalle det en idrett.)

Shogan sa...

For en velfungerende stat skal det ikke være nødvendig å sørge for brød og sirkus til folket.

Erik sa...

Jeg synes det morsomme oppi det her er at det virker som om regjeringen tror de kan kjøpe seg ut av miljøproblematikken...