Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, februar 27, 2007

Pokker til pappa!

Til et stort bilde av en gråtende Rasheeda (17) har VG forsøkt å formidle en sak med glimt i øyet. Rasheedas avdøde far tapte henne i et pokerspill da hun var to år gammel. Nå ønsker mannen som vant i kortspill å inndrive spillegjelden og den gråtende piken har bedt pakistanske myndigheter om å hjelpe henne. Det lyser jo MORSOMT av hele saken.

VGs bildetekst starter med: Pokker til pappa.

8 kommentarer:

Kongen på Haugen sa...

synes kanskje Vampus har blitt litt fintfølende i det siste... Er jo åpenbart at det er den avdøde faren som er offeret i saken, og resten er da bare morsomt.... En ung kvinne må jo bare akseptere familiens pokergjeld sånn helt uten videre....

Og forøvrig er sikkert VG for og i mot krig og fred og ja og nei til diskriminering....

Hjelp, den derre redaktørplakaten bruker ikke avisen til å kysse seg i ræva med en gang

Cassanders sa...

Som så ofte: virkeligheten overgår fiksjonen.
Dette er enda bedre(NOT) enn Espen Beranek Holm's gestalting av *VG-journalisten* i "Hallo i uken".

Cassanders
In Cod we trust

Harald sa...

For å være litt analretentiv, det er Are Kalvø som er VG-journalisten...

Cassanders sa...

nå så
I stand corrected.

Cassanders
In Cod we trust

plus ultra sa...

Det er et problem at VG faktisk gjør en "morsom" gimmick ut av en tragisk sak - som igjen viser mange muslimers holdninger til kvinner - som en vare man kan kjøpe og selge. Ikke bra, VG!

Per sa...

Det er bare ett treffende ord for dette: Slavehandel. Denne mannen har behandlet datteren som sin eiendom - til kjøp, salg, eller som i dette tilfellet til å spille bort.

Shoaib sa...

Sykt, men ligger saken ute på nettet? Finner den ikke.

VamPus sa...

shoaib: Ikke på nett. Saken var kun et stort bilde av den gråtende jenta, og en litt lengre bildetekst. Side 11 i VG, tirsdag 27. februar.