Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, februar 07, 2007

Tull og tyll?

VamPus trodde det bare var svenna som var spydig mot SVs "kunnskapsminister" borte på hablog da hun leste riktig, men i følge nettavisen vil Øystein Djupedal bruke dukker i rosa tyllkjoler for å inspirere flere jenter til å ta realfag:

- Hvorfor ikke bruke dukker i rosa tyllkjoler som det skjer noe med? Jentene må kjenne seg igjen i undervisningen, sier Djupedal til VG.

Er det noen som har linken til denne saken på VG? Mistenker at noen har utdrikningslag borte på nettavisen. For Djupis kan umulig være så håpløs. Eller?

Oppdatert: Det er visst sant. Helt seriøst, jeg trodde faktisk de hadde utdrikningslag på nettavisen...

5 kommentarer:

Odd sa...

Du kan banne på at han er så håpløs. Side fire i VG, men ikke på nett. Nydelig illustert med 3 barbiedukker pluss 2 barbiedukker = 5 barbiedukker. Hadde jeg forklart det samme med epler og pærer ville neppe Vampus skjønt det.

Er det rart vi i opposisjonen elsker den mannen?

Sjekk også denne linken: http://www.nettavisen.no/innenriks/politikk/article889846.ece

HankRearden sa...

Mannen er jo som sendt fra gudene. Tenk så gøy dette blir i 2009 når vi kan oppsumere fire år med kunnskapsløshet. Gleder meg stort.

seilern sa...

Men hvordan blir brøkregning med dukker? Må man rive av dem armer og bein? I såfall er det jo oppfordring til vold.

elisabeth sa...

jeg synes det er merkelig hvor lite blest denne saken har fått. forventet dekning i dagsnytt 18 og redaksjon 21. men når jeg tenker etter, så fikk jeg verken med meg det ene eller andre i går, bare det spennende resultatet av spørreundersøkelsen til tv2-hedstrøm (SKAL HVERDAGSKRIMINALITET STRAFFES HARDERE?). Så vet jo egentlig ikke hvor mye dekning idiot-utsagnet hans fikk. Dog, burde det ikke vært mer???

Per sa...

Hehe... jo, Djupedal er en gave. Vi skal være glade SV bare har én Erik Solheim. Nå er de nede på 5 komma et-eller-annet på meningsmålingene (mindre enn Sænterparti'), og bunnen er forhåpentligvis ikke nådd...