Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, april 25, 2008

Bitches & babes!

Minken er velkommen til å hive dildoer i veggen når som helst hjemme hos meg. Forutsatt at hun bringer egen, altså. For hun er ei sjeldent bra dame - nysgjerrig, åpen, smart, blid og med masse humor. Og jeg kan garantere at alle som har vært i Studio 5 med henne sier nøyaktig det samme. Godt forberedt, kunnskapsrik, konstruktiv - og lojal.

I grunn har alle damene i Studio 5 vært en positiv overraskelse - Karita, Eli, Birgitte, Kari, Martine, Kjersti - som bringer sine unike personligheter til panelet. Dette er ikke anonyme som bitcher i kommentarfeltet, men folk som tør å mene noe og stikke hodet frem. Grepa damer - som jeg er stolt av å ha jobbet med. Derfor er det litt trist at vi har siste opptak i denne sesongen allerede neste uke.

Mandag og tirsdag har du siste anledning til å være publikum. Møt på Parkteateret på Grünerløkka kl. 18 og få med deg damene live.

Mandag: Første program handler om kjendisreligionen scientologi - hva er det? Er den farligere enn andre religioner?

Tirsdag: Første program kommer til å handle om Sex in the city. Kommer damene med noen sexy innrømmelser? I opptak to får vi besøk av mmmmmesterkokk Eyvind Hellstrøm.

Variert - som seg hør og bør i et talkshow. Og baren er åpen.

13 kommentarer:

Nostradampus sa...

"... og få med deg damene live."

Jeg har en følelse av at dette utsagnet kan tolkes meget lenger enn det var ment. (Eller? Nei ..)

Mitt problem er at jeg tenker for mye. Eller tenker jeg for lite? Noen ganger har jeg det sånn:
http://xkcd.com/313/

Hjorthen sa...

Jeg syntes Mina ofte var en lidelse å høre på, den gangen hun herjet på P3, så derfor ble jeg overrasket over hvor bra hun egentlig gjorde seg på TV.

Men av en eller annen grunn er aldri VamPus med i panelet de gangene jeg har hatt anledning til å se på Studio 5. Det er selvfølgelig like skuffende hver gang.

VamPus sa...

nostradampus: hmm...
hjorten: Nå var vel verken du eller jeg i målgruppa til P3, så det er kanskje like greit. Men jeg synes hun er en av de beste "spillerne" i panelet, uten at det er til forkleinelse for de andre. Og hun er dritflink til å kommunisere med publikum i salen og trekker alle med. Inkluderende, heter det vel...

Anonym sa...

Hva slags intellektuelt nivå er man egentlig på her, med hiving av greier i veggen, "sex in the city" &c.

Burde disse damene egentlig "stikke hodet frem" med meninger om noe som helst?

Det er lov å være dum, men da bør man vel helst være deilig også ...


Hilsen chauvinistisk drage lun.

Anonym sa...

JEG derimot, er anonym som bitcher i kommentarfeltet.

Esquil sa...

ok da, den siste var fra meg.

Hjorthen sa...

"Men jeg synes hun er en av de beste "spillerne" i panelet"

Utvilsomt, men i dag ble jeg litt irritert på kollegaene dine når de lot hun synske dama slippe unna med det der pjattet om at det ikke fantes sykdommer, bare ubalanse hos den syke. At kreft bare var et symptom på en indre ubalanse liksom, og der sitter dere (ja, ikke du da) bare og nikker og smiler.

Men man må vel være litt grei med gjestene sine antar jeg.

Arne sa...

Jeg så ikke det der, men hvis man skal skape inntrykk av å være noe mer enn et "husmor" program så bør man arrestere kvakksalvere av den typen. De skaper mer lidelse og villeding enn mange forstår. Håper scientologene får gjennomgå skikkelig.

Anonym sa...

Sesongens siste snart? Nå som jeg endelig skulle hjem og få sett dette programmet alle snakker om..

Blir det repriser i det minste? Eller finnes det på nett noe sted?

Anonym sa...

Arne skrev «... hvis man skal skape inntrykk av å være noe mer enn et "husmor" program så bør man arrestere kvakksalvere av den typen.»

Kvakksalverloven er historie, dessverre. Det er løsgjengerloven også. I vår streben etter å være liberale og tolerante blir resultatet ganske mye fjas.

Anonym sa...

Konstruktiv og lojal ja....

Hun har jo virkelig vist det gjennom klar tale fra PFU og holdninger fremmet overfor arbeidskolegaer på riksdekkende radio.

Hadde hun virkelig vært kunskapskrik, godt forberedt og konstruktiv så hadde overnevnte aldri funnet sted.

Det kan godt være hun er en interessang og hyggelig privatperson, men i media hører hun ikke hjemme. Det har hun bevist flere ganger!

Petzy sa...

Stakkar jente mener jeg. Tror ikke hun har det lett egentlig...

Cassanders sa...

Uten å kjenne saken i detalj:

Nå VET jeg det jo ikke, men jeg ville gjette på at hva hun banker i veggen hjemme hos Vampus er revnende likegyldig for hennes arbeidsgiver. Ditto om hun er såpass uenig med ditt valg av middagsrett at hun velger å gå før 2.servering, enn si desserten er på bordet.

Men jeg synes i grunnen det høres rimelig ut at de har meninger om hvordan hun opptrer i eteren, overfor gjester i studio, og om hun er tilstede i arbeidstiden.

Cassanders
In Cod we trust