Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 01, 2008

Ungkarspupper

Marty: Er den utringningen der tilfeldig, eller?
VamPus: Overhodet ikke, jeg har koll på når vi får pene mannebein i studio.

I går hadde vi Stig Kjos, den nye Ungkaren på TVNorge i Studio 5 og VamPus brukte det hun kunne av kløkt (les: push-up BH og dyyyp utringning) for å sjarmere han i senk. Tross alt, i den engelske versjonen av Ungkaren valgte Lance Gerrard-Wright programleder Ulrika Jonsson fremfor de tolv damene som stilte opp i serien.

- Og Stig, fortell meg alt om deg selv.
- Erm.. tja, hvor skal jeg begynne..
- Vitale fakta: Høyde, vekt og status på lønnskonto.

Vi så klipp fra da han møtte damene for første gang, og uttrykket "befippet" fikk en ny og dypere betydning da han oppdaget at alle damene var over 40. Kontrasten til da de sendte inn de yngre jentene i tjueåra var desto større. Han gliste som en hoggorm i vårsola. Kostelig.

Men dyp utringning og aggressiv sjekking var altså ikke nok. Ungkaren har funnet kjærleiken, og VamPus er fortsatt singel. Men jeg tror det ble et bra program...

4 kommentarer:

John T. sa...

Jeg tenkte å ta med min homo på innspilling i neste uke (eller uka deretter, det er jo så mye møter og slikt om dagen.) ;)

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Linn sa...

jeg skammer meg litt over å si det, men jeg har bestemt meg for å gi dette programmet en fair chance.

Then again, jeg gjør stort sett alt for å slippe å face at eksamensperioden er på vei om dagen.

Hilde Marstrander sa...

Hei Vampus. Takk for gode blogger gjennom mange år. Vi hadde samme oppdargsgiver i 2006, remember?
:)

Jeg lot meg selvfølgelig også lure til å se den nye runden med Ungkaren. Storartet underholdning, og slem twist denne gangen med 20 vs. 40. Herrlig!
Har skrevet en blogg om årets utvalgte ungkar: http://hildemarstrander.wordpress.com/