Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, april 07, 2008

Maggie på DVD

Vi kan jo håpe at disse også blir tilgjengelige i de internasjonale utgavene.

Sikle.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vampus:
Derfor du røyker så mye? Er jo ikke så farlig iflg Maggie & Philip Morris

Anonym sa...

Please, ikke si at du deler Thatchers gode følelser for udyret Pinochet!

Anonym sa...

Pinochet? Dilletant i massemordernes kretser. Nei, slikt er sosialismen langt mere effektiv til. Og forøvrig var han den rene barnehageonkel sammenlignet med argentinerne.

VamPus sa...

Er det SÅ vanskelig å skrive under fullt navn eller velge seg et nick?

Salt sa...

Først: Jeg så Maggie-DVDene og siklefaktoren ble høy her også! Disse SKAL jeg ha på et vis!!

For det andre: Til den feige "anonym": Thatchers poeng mht Pinochet var for det første at han hjalp Storbritannia i kampen om Falklandsøyene, og at det i nasjonens interesse, og anstendighetens navn, var riktig å behandle ham derefter. I tillegg mener hun at måten arrestasjonen blev gjort på var i strid med rettstatlige prinsipper, (noe som bekymrer alle når Bush er den handlende). Thathcer er demokrat, og samarbeidet med fagbevegelsen i bl.a. Polen for å undergrave kommunistregimet der. Å tro at hun støttet de totalitære trekkene i Pinochets regime er dermed bare tøv.