Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 22, 2008

Årets kandidat til Darwin Awards

Den katolske presten Adelir Antonio de Carli tok søndag av fra den brasilianske havnebyen Paranaguá - i en farkost bestående av en stol og flere hundre vanlige tivoliballonger fylt av helium.

Og det var i grunn det siste noen så til han.

Hadde han fulgt med på Darwin Awards ville han kanskje ha latt være. For mens Larry Walters kun fikk en "honoroble mention" i 1982 for sitt stunt som førte til at han måtte skytes ned fordi han kom over luftrommet til flyplassen i LA, så er det ikke usannsynlig at Carli faktisk kan være en kandidat til selve prisen.

Den går til personen som vennligst har ryddet litt i menneskehetens gen-pool og vandret heden på den mest spektakulære måten, og dermed ikke er i stand til å føre genene sine videre.

9 kommentarer:

kjell sa...

Pr. definisjon, om ikke nødvendigvis i praksis, skal katolske prester i k k e etterlate seg spor i gene-poolen.

Elementaært, dr. Vampus.

VamPus sa...

Tror nok Darwin awards har en praktisk tilnærming til det, og siden katolske prester ser ut til å foretrekke unge korgutter, så har du nok sikkert rett i at de ikke etterlater seg spor i gen-poolen :-)

Anonym sa...

http://www.imdb.com/title/tt0337960/

Puselur sa...

Jamen, sånt går jo alltid så bra når Donald gjør det! Dvs, han overlever jo hvertfall. Begynner å skjønne hvor disse Darwin-awards vinnerene får idéene sine fra...

Anonym sa...

MEN... klarte han å slå rekorden?

Gjervan sa...

Han giddet vel ikke å vente på the Rapture. Rart, jeg trodde ikke det konseptet var en del av katolismen.

Anonym sa...

Bjellene burde ha klunget da han satt der i liten stol med 1000 ballonger over seg, og en storm var ventet..Hvilket idiom - skulle tro han var sosialist.

Anonym sa...

Dette karrakteriserer jeg på samme måte som når LO er "irritert over at Gjerdrem skrur renten opp" - hver gang man streiker seg til høyere lønn.... årsakssammenheng er ikke den store styrke for slike.

pB sa...

Hahah er så artig at andre tenkte den tanken, når de så idioten fly avgårde.