Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 29, 2008

One night stand

- Men Karita, har du hatt one night stands, da?
- Ærlig talt, det er vel litt personlig spørsmål, er det ikke?
*litt nøling*
- Men jeg er jo en 43 år gammel erfaren kvinne.

Tjoho! I går hadde vi nest siste innspillingsdag i Studio 5, der hele seks av damene satt i panelet og diskuterte sjekking, do & don'ts. Eli fortalte hvordan hun ble sjekket opp av Carl, Martine viste seg å være litt gammeldags i sjekkingen, og Mina fikk det til å høres ut som om Birgitte hadde vært gift, skilt og gift igjen.

VamPus var ikke med i debatten, men får rik mulighet til det i kveld - når temaet er Sex in the city. Men hun var ordstyrer i programmet om scientologi - og en ting skal de folka ha. Skal man først tro på overtroisk vås så er det heftigere med noe som inkluderer romskip og en ond keiser som fryser ned sjeler i vulkaner, enn en fyr som kan gå på vann eller en profet som gifter seg med 9-åringer.

5 kommentarer:

Cassanders sa...

Litt mindre kult er at de har innstiftet søksmålet som et sakrament :-)

In Cod we trust

tse tse fluen sa...

Eller ta å erstatte ordet Cod med Money,hehe.

Sean Spenn sa...

Nation of Islam tror visstnok at hvite folk er skapt av en gal vitenskapsmann som bor i et laboratorium under en vulkan. Minner på en måte litt om scientologi, begge virker en smule preget av 50-talls science fiction filmer.

Olds69 sa...

Strengt tatt så giftet vel fyren vi snakker om her seg med en 6-åring,
og fullbyrdet ekteskapet som ni-åring...

Anonym sa...

VamPus:
Det er ikke "overtroisk vås" å tro at en mann har gått på vann en gang i tiden. Jeg har selv gjort det.
Vannet var riktignok frosset, men likevel har jeg strengt tatt faktisk gått på vann.

Hilsen tidligere vintersportsaktiv drage lun.