Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, april 25, 2008

Pinstripes?

VG.no: På landsmøtet skal Høyre diskutere politikken frem til valget neste år. De skal også diskutere partiets prinsipp-program, en diskusjon som bare skjer rundt hvert tiende år.

Men heldigvis er det en levende debatt om prinsipper og strategi ellers. Her er Erna Solbergs tale til landsmøte. Den kan ikke kommenteres på Høyres hjemmesider, men du er velkommen til å kommenter her.

1 kommentar:

nick sa...

"I det lange perspektivet er det én utfordring som står over alle andre – som vil ramme de fattige i verden spesielt hardt – og det er klimaendringene alle verdens mennesker har bidratt til å fremprovosere – og noen av oss mer enn andre.

Ingenting er mer naturlig for et konservativt parti, enn å ta klimatrusselen alvorlig: Å forandre måten vi lever våre liv, for å bevare miljøet for fremtidens generasjoner.

Gjennom forskning, utvikling av ny teknologi, energisparing og kjøp av klimakvoter i utlandet bidrar vi til en mer bærekraftig utvikling – og vi gjennomfører tiltak som – klimaendringer eller ikke, er nødvendige i en verden med økende ressursknapphet."

Bra Erna!