Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, april 28, 2008

Spørsmål fra Peder

"hvorfor misliker dere i høyre meg.Jeg er sosialklient.Hva har jeg gjort mot dere? Værs så snill og gi meg et svar"
Peder

Synes kanskje det er litt dårlig gjort av en av rådgiverne til Erling Lae å sende inn dette spørsmålet til Tett på Nett hos VG...

Det er interessant at sosialklienter føler at et parti misliker dem bare fordi det stilles krav. I dette tilfellet ville jeg heller stilet spørsmålet til de som har sørget for lekeskolen. Kan man ikke lese og skrive når man går ut fra skolen, så reduserer det mulighetene for å kunne klare seg selv. Det er jo godt at det er ett parti i Norge som synes det er problematisk at hver 4. nordmann står utenfor arbeidslivet. Å forsøke å hjelpe folk til å stå på egne bein har aldri vært et utslag for hat. Å spenne beina under folk før de er ferdige med skolen er det.

Uansett om man har blitt veldig flinke til å spille blokkfløyte.

4 kommentarer:

nick sa...

Hvis det virkelig er så enorme forskjeller mellom Høyre og SV i sosialpolitikken, hvorfor ble det så liten forskjell ved man regjeringsskiftet?

Just for the record: i realiteten går skillelinjene som oftest mellom SV, Ap, V, H og de andre normale sosialdemokratiske partiene på den ene siden, og Frp og Vampus på den andre siden.

Sean Spenn sa...

Det er sikkert nok av folk som stemmer sosialistisk fordi det starter på "sosial"...

Bernt sa...

De "sosialdemokratiske" ordningene i Norge er så innarbeidet at Høyre aldri ville fjernet dem. Det som er faren er hvis fløypartier som SV eller FrP slipper til. SV ville ført oss ut i en økonomisk katastrofe med dumsnill politikk som aldri ville gått i pluss, mens FrP ville kuttet til alt de ikke likte den dagen.

Anonym sa...

bernt: Du blander sammen hva politikerne SIER de står for med hva de faktisk kommer til å gjøre.

Sosialklienter og trygdede vil få det stadig verre med SV ved makten.

SV består i stor grad av smålige, maktsjuke kjerringer som ødelegger landets økonomi med alt kjerring-tøyset de finner på. Når de finner ut at de skal "spare", gjett hvem det først går ut over?

Det er de aller svakeste gruppene - f.eks. sosialklienter - som står mest utsatt.


Hilsen politiker-skeptisk drage lun.