Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 13, 2009

Disse tror jeg på

Unge Høyre ruler - beste ungdomsorganisasjonen i Norge!

Og så har det sneket seg inn en 29-åring fra Oslo som har et forslag for å sprite opp landsmøtet...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sett utenfra så virker dette som en gjeng med i overkant mye selvtillit som kommer fra velstilte hjem.

Jeg vil anta at det ikke er spesielt for Unge Høyre, men det virker litt mot sin hensikt å forsøke å fremstå som viktige mennesker med skjorte og vest, samtidig som man proklamerer at man er fyllesyk.

VamPus sa...

Jeg synes det er bra at vi har supergode debattanter med selvtillit - det var disse som var best på talerstolen.

Lene sa...

OK, her er nøkkelen til å fjerne toppskatten, finn et bra navn på den. Rikingskatten er IKKE det riktige navnet. Tenk på hvordan Heritage/GOP døpte om estate skatt til dødskatt i USA. Alle dør ikke sant, så hvorfor betale skatt. Lag video av vanlige mennesker som må betale skatten, og finn et navn som gjør folk skjønner at nesten alle betaler denne skatten nå.

Ord fra nord sa...

Høyre ville sikkert rulet mye mer om de brukte mindre tid på å kritisere andre og heller fortelle hva de vil.

Yosemite Sam sa...

Oppløftende!

Godt å høre at utsagnet "mindre offentlige utgifter og mindre stat" fortsatt er i live.

Unknown sa...

Hvem var hun vakre brunetten på 23 år som snakket om nachspiel?

Spenol sa...

Alltid like kjekt å se drittunger uttale seg om arbeidsliv og skatt. Det er som å se Autofil-Larsen uttale seg om biler. Han lirer også av seg et lass med ord og uttrykk som han egentlig ikke forstår noe av.

Elise sa...

Nå ja, beste vil jeg vel ikke si de er. Litt mye pappagutt og litt lite annet. Unge Høyre har sunket mye i mine øyne etter at Torbjørn gikk av, for Tobjørn hadde politisk dyktighet, selv om jeg er langt fra enig med han.