Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 20, 2009

Er Røkke satt på plass?

Først gikk Sylvia Brustad ut og var forbanna på Kjell Inge Røkke etter å ha leste overskrifter i avisene om en avtale mellom Røkkes Aker ASA og Aker Solution ASA. Deretter ønsket hun seg avtalen nullstilt. Så bestilte hun en rapport fra Pareto som konkluderte med at Aker Solutions betalte 625 millioner for mye for de nye selskapene. Dernest ser hun bort fra Pareto-rapporten og heller presenterer en rapport fra USB, betalt av Aker Solutions, som sier at her er det ingenting å se, bare kjør videre.

Kjell Inge Røkke seirer på alle fronter, og Sylvia Brustad går ut og sier at hun har satt han på plass. Hva gjør hun når hun skal irettesette ungene sine? Gir dem en kinobillett og penger til godteri?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det beste er jo hvordan hun også insisterer på at hun har fått ALT som hun ville.

Sier hun da at det var meningen å bli rundlurt?

Det er til å bli matt av..

Daffe sa...

Bør egentlig drive business med en som er dømt for korrupsjon?

Daffe sa...

Bør egentlig staten drive business med en som er dømt for korrupsjon?

Skjegg sa...

Daffe:
Bør noen i det hele tatt drive business med andre sine penger? Altså politikerne med skattebetalernes penger?

Erik sa...

God kommentar, Heidi. Saken er så utrolig at jeg må klype meg i armen av og til. For ikke å snakke om Dag Terje. Det er et studie i komplett udugelighet fra statens side og en lærebok i anti-statskapitalisme. Røkke gjør jobben sin som business-mann mens myndighetene tror de er på kaffebesøk.

De klarer ikke å følge med i timen, skylder på alle andre mens de egentlig ikke skjønner noenting av hva som har foregått. Dag Terje og Brustad burde pakke kontoret og få seg jobb på en søndagsskole. Makan....

VamPus sa...

Det beste av alt er jo at dette er folka som ønsker MER statlig eierskap? *grøss *

Daffe sa...

Skjegg: Nei, ikke etter min mening. Men når de først gjør det bør de kanskje se litt nærmere på hvem de involverer seg med.