Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, mai 23, 2009

Feirings!

Den gravende, samfunnskritiske og mest anerkjente dorullbrettbloggen i verden feirer i dag sin dorulbrettpost nr. 600 med en dobbelbrett faktisk. Gratulerer!

5 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

"gravende" var vel ikke det beste ordet... urk...

Anonym sa...

Hei!
Hvordan kan en som står på barikadene for Frp nå under landsmøtet samtidig regne med å bli tatt alvorlig som redaktør på en nyhetsside - som tar mål av seg å være seriøs? Du har flere hatter enn skopar.

VamPus sa...

Er dette å stå på barrikadene for FrP:


drittlei av at #frplm skyver kvinnekamp foran seg i kampen mot innvandrere.

dersom twitrerne ikke oppfører seg er det helt ok for #frplm til å sile mld på egne sider, alt annet blir for dumt.

Altså siles det ikke? RT @frplm Pga enorm pågang kan vi ikke ha Twitter-feed i Live Bloggen på www.frp.no/lmlive. Følg #frplm på Twitter!

@mortenmyksvoll skriver at #frplm ikke vil kaste ut foreldre til jenter som går med hijab, og at vg nett tar feil. Hva skjer?

hvorfor lyver VG og politiske motstandere på Twitter at #frplm vil kaste ut foreldrene til jenter med hijab http://tinyurl.com/rxb5cy ?

Dersom det er den siste du sikter til, så synes jeg det er en tendensiøs tolkning av uttalelser, som ble retwitret fra politiske motstandere som en sannhet. På samme måte som det nå er en etablert sannhet at Nina Karin Monsen mener at barn av homofile par er handikappede.

Jeg finner det useriøst, tendensiøst og ikke egnet til å skape konstruktiv debatt om noe som helst.

Dersom det er å ha flere hatter enn sko, og dermed ikke kan bli tatt seriøst, så gjerne for meg.

Regner du med å bli tatt seriøst når du skriver anonymt?

Cassanders sa...

hmmm,
dorullbretting?

Det må vel kunne kalles DORIGAMI? :-)

Cassanders
In Cod we trust

VamPus sa...

Dorigami! Genialt!