Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 06, 2009

Opera og hasj

Fantastisk leserkommentar til Vardens artikkel om den kommende invasjonen av FrP'ere til Bø i Telemark, der de arrangerer ValgCamp med artister som Trine Rein, Liv Marit Wedvik, Ole-Ivars, Stephen Ackles og Boney M:

Det er dette som er kultur for folk flest. Det blir lagt igjen penger og skaper næring. La kultureliten i H,AP,V og SV dra utenlands å se opera og røyke hasj.
Ikke brød og sirkus, men opera og hasj, faktisk!

Jeg har for øvrig hintet sterkt til mine venner og bekjente i FrP at jeg kan holde foredrag om .. hva som helst egentlig .. for å kunne snike meg inn på Boney M-konsert (by the rivers of babylon, where we sat down, la la la la - la la la la.. hmm la la)!
---

8 kommentarer:

Hanne LK sa...

Fantastisk!

Et uttrykk det er verdt å ta vare på. Drit i "dra på lopphavet" eller hva man nå sier. Fra nå av er det:
Dra på opera og røyk hasj!

Pleym sa...

Jeg trodde det var champagne som hørte sammen med opera, ikke hasj.

Det var ihvertfall lite opera som ble spilt fra scenen på Youngstorvet lørdag, før appellene og marihuanamarsjen startet..

s sa...

Jeg var da vitterlig påvirket av marihuana sist jeg var på operakveld på Underwater...

Anonym sa...

Pleym:
Champagne går utmerket sammen med hasj.

Henrik Akselsen sa...

Bandet mitt har faktisk vært supportband for Boney M på Stena Saga et par ganger.

Stol på meg, det er ingenting å gå mann av huse av.

Anonym sa...

"La kultureliten i H,AP,V og SV dra utenlands å se opera og røyke hasj".

Det er vakkert, nærmest lyrisk, hvis man ser på det sånn.

Litt kreativ setningsanalyse: Hvis vi tar "kultureliten i H,AP,V og SV" og sammenholder med "opera og hasj", og deretter tar ordene før og etter "og" (rettet "å" til "og") i hver av de to setningsdelene så havner H, AP og V i operabåsen, mens SV havner i hasjbåsen. Og da begynner vi å snakke. Kanskje. Jeg klarer i hvert fall å lage ikke-altfor-disharmoniske bilder i hodet mitt...

Og ikke kom og påstå at jeg har fordommer, for da blir jeg, som en bitteliten og sårbar minoritetsgruppe (meg selv), krenket. Nemlig.

Morten Myksvoll sa...

"Drit og dra" har vel aldri blitt skrevet på en så sær, men artig måte som leserkommentaren der gjør det.

Ståffers sa...

Hahahahaha - opera og hasj går utmerket sammen! Hvis det kommer opp et program som går inn for å få mer opera og hasj - da får det min stemme!

Ser det for meg, når Eu-tilhengerne i Høyre argumeterer for dette: "Vi må bli en del av Europa, få et kontinental drikkemønster, og la nordmenn slippe å dra utenlands for å få opera og hasj! Vi må få oss en plass ved bordet der opera og hasj nytes"

SV argumentere for de fattige: "Slik det er i dag må man dra utenlands for å få opera og hasj. Det betyr at det bare er de rike som får muligheten til å nyte opera og hasj - det er usosialt"

Ap mener at de alltid har slåss for at alle skal få opera og hasj - helt siden krigens dager, en harm dirrende Håkon Lie:" Vanlige folk skal ikke måtte stå med lua i handa for å få opera og hasj fra de rikes bord"

Venstre: "Hvis bare alle fikk borgerlønn så kunne alle få tilgang til opera og hasj"