Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 22, 2009

Fredagsportrettet

Den fabelaktige Kristin Storrusten har i tillegg til å være på bærtur, tegneserieforfatter og kåret av TV2's Side2 til en av de 100 heteste under 25 år i Norge i 2006, vært med på å opprette litteraturbloggen bokmerker.org. Hvor hun tar energien fra er et mysterium, men alltid verdt å følge med på.

VamPus er i dag i fredagsportrettet hos bokmerker, hvor du får lesetips, vite hvilken bok livet er for kort til å lese og ikke minst hvilken folkefavoritt som får følgende stempel:

– Økofascistisk hyllest av terrorisme og det primitive samfunnet der man “lever i pakt med naturen”, krydret med kapitalistiske konspirasjonsteorier. Spar meg.

4 kommentarer:

Kristin Storrusten sa...

Jeg spiser smurfer til frokost.

Skjegg sa...

Ikke bekymre deg for Beevors Stalingrad, som du sier du skal lese "okke som" - den glir unna som (totalt metafor-mørke).
Veldig bra, er den.

VamPus sa...

Ostegrillet smurf.. Hm. Kan gå?

Skjegg: Jeg er godt over halvveis, men det har jeg til gjengjeld vært i over ett år... Den ligger nå på nattbordet. Håper ikke DN ringer før jeg får den ferdig, for den lå der sist også :-)

Ghost of Goldwater sa...

Reading lasses, ja... ho hummm... artig sted