Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 20, 2009

Ønsker terrorister velkommen

Er det noe vits i å drive kampanjer mot rasisme når myndighetene ved UDI har følgende retningslinjer?

I retningslinjene til Utlendingsdirektoratet (UDI) som regjeringen har godkjent, står det klart at tilknytning til Taliban kan gi flyktningstatus i Norge.

Norske soldater dør i kampen mot Taliban og ikke bare gir vi terroristene opphold i Norge, men PST hjelper terroristene med å få asyl og familiegjenforening.

Selv jeg blir målløs...

Oppdatert: Ifølge hablog sa Terje Sjeggestad på TV2 Nyhetene at det ikke er Taliban-toppenes gjerninger som gjør at de må få bli i Norge. Grunnen var visst at de kommer fra en utrygg region i Afghanistan.

Og hvem er det som gjør regionen utrygg?

Fortsatt målløs....

6 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

jeg har slutte å la meg overraske av slike ting for lenge siden

Milton Marx sa...

Mein Gott!

Atle sa...

Det virker som det ikke er noen grense på hva multikulturalistene er villig til å tre ned over hodet på oss. Jeg gav ikke stemmen min til AP ved forrige valg for dette. Hadde jeg visst hvor mange dåsemikler regjeringen består av, hadde jeg heller aldri ha stemt på de. Aldri igjen.

Anders sa...

Mistenker at flere medlemmer av Regjeringen er femtekolonister fra Frp. Dag Terje Andersen var kanskje hemmelig plantet fra Høyre for å gjøre en dårlig jobb med Aker, og så gikk han (som så mange andre) over til Frp og saboterer nå med en asylpolitikk som driver stadig flere over til Frp. Vet ikke helt hvilket opposisjonsparti Brustad og Storberget tilhører.

Alternativet er selvsagt at de bare gjør en veldig dårlig jobb... (men konspirasjonsteorier er mye mer spennende).

rolig nå sa...

om du har hatt en løs tilknytning til taliban, so what? mange tyskere med en løs tilknytning til nazipartiet fikk innvandre til andre land i 1945

i enkelte land/distrikt er man automatisk tilknyttet/innmeldt et parti/organisasjon - i så fall burde det ikke diskvalifisere, sjeggestad har prinsipielt rett der

rolig nå sa...

Forresten en ting til Vampus: hvorfor bruker du begrepet Taliban-topper? Det er ingen Taliban-topper som har fått opphold

Trodde bloggere skulle faktasjekke og balansere mediene? Ikke forvrenge mediene ytterligere