Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 04, 2010

Hjelp: arbeidsformidling for stortingsrepresentanter

Rett etter ett stortingsvalg der SV tapte mange plasser var det en av de tidligere representantene som gikk ut og mente at det burde finnes en egen arbeidsformidling for tidligere stortingsrepresentanter som ikke fikk seg jobb etter stortingsvalg. Husker noen saken/hvem det var?

Jeg har selvsagt tenkt å lage en stort poeng ut av at stortingsrepresentanter enten er så inkompetente at de ikke er attraktive på arbeidsmarkedet eller har brukt hele sin tid på å motarbeide næringslivet og derfor ikke får seg jobb etterpå....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fant ingenting i Retriever på søkefrasen "stortingspresentant arbeidsformidling". Eller, det vil si, jeg fikk 56 treff - men ingen av interesse.

Anonym sa...

Var det ikke denne karen?
http://no.wikipedia.org/wiki/Magnar_Sort%C3%A5sl%C3%B8kken

Husker jeg riktig så hadde han, i egene øyene, kjempet hardt og lenge mot at udugelige ledere skulle få "fallskjerm" når de måtte gå. Deretter klarer han å foreslå noe lignende for tidligere stortingsrep. som ikke får seg jobb. Han uttalte vel også i media at hans kamp mot gyldne fallskjermer hadde skaffet ham fiender som nå la hindringer i veien for en karriere etter politikken....

VamPus sa...

Love you - jepp, det var Sortåsløkken!