Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 04, 2010

Karantene for politikere som går til særinteresseorganisasjoner

SV vil innføre en fem års lang karantene for politikere som skal inn i PR-bransjen. Jeg foreslår en like lang karantene for politikere som går til særinteresseorganisasjoner og fagforeninger.

Som skrevet tidligere; Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter, lønnet av skattebetalerne, holder kurs i hvordan pressgrupper kan øke sin makt og innflytelse, herunder øke bevilgninger til seg selv, på skattebetalernes regning. (Oppdatert: Jada, SV har dem også!)

Skal det innføres karantene for overgangen til PR-bransjen burde dette gjelde for overgang til pressgrupper. Bruk gjerne et kommende lobbyistregister fra PR-bransjen til å definere hvem dette er.

Trykk enig nedenfor om du er det!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er partiboken i orden og søker
en jobb som Regjeringen utnevner
er man med 99% garantert jobben
om man er kvalifisert eller ikke.
JILL

PederB sa...

Dersom man pålegger noen karantene, er man også pliktig til å betale lønn i løpet av denne perioden. Tror ingen politkere er verdt dette.

Når det gjelder moral og etikk, så er det kanskje på tide at politikere og andre lærer seg at alt som oppleves som umoralsk ikke automatisk trenger å bli lovregulert.

Anonym sa...

Bare slik at AP ikke glemmer ting: hvem var det som ble satt inn i styret uten å kunne engelsk engang???

Nybakk: hun har en mann som lager remedier til Forsvaret - mens hun satt i forsvars-gruppen i Stortinget...

Anonym sa...

statoil-styret :-), er ivrig da vet dere....