Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 04, 2010

I lomma på staten

Jo mer jeg tenker over det, jo mer overbevist blir jeg om at Bjarne Håkon Hanssen egentlig opererer på vegne av Arbeiderpartiet. I stedet for å diskutere kjernen i saken, nemlig at regjeringer dolker barnehageeiere i ryggen, så diskuterer man Hanssen. Total avsporing i forhold til at det ser ut til at Arbeiderpartiet ikke bare har adoptert SVs retorikk og politikk i forhold til barnehagesektoren, men outsourcet hjemmesidene sine til Sosialistisk Ungdom.

Under overskriften "PBL løper storkapitalens ærend" sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Arild Stokkan-Grande at "pengene vi gir barnehagesektoren må komme barna til gode, ikke forsvinne i lomma på investorer".

Vi gjentar:

Espira Gruppens største eier er CapMan fond hvor det norske statlige investeringsselskapet Argentum er blant de største investorene. CapMan er et av selskapene norsk Kommunal Landspensjonskasse (KLP) investerer i med kommunalt ansattes pensjonspenger.

"Lomma til investorer" er altså staten og kommunalt ansatte i dette tilfellet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er nok smertefullt for sosialismens høyborg at en av deres egne tenker på seg selv og lommeboken først. Han er nok ikke den eneste......
For dette viser jo egentlig vårt sanne ansikt, eller hur?

mvh

Tom Andre

Georg Bryn sa...

Det var uvante påstander om BHH og hans fortsatte arbeid for Ap. Jeg har en annen oppfatning enn deg og jeg ønsker å benytte anledningen til å forklare hvorfor.

BHH har gått ut med krasse påstander mot navngitte personer i Ap som har talt ham i mot. Dette er ikke til gunst for Ap eller Regjeringen og dette er argument nok for at jeg er overbevist om at han ikke gjør dette på oppdrag fra sitt tidligere parti.

Det andre jeg ønsker å nevne er min oppfattelse av at du forenkler forslaget noe. Det jeg tenker på er hovedsakelig dette med å ta ut utbytte. Det kommer ikke klar nok frem at det fortsatt skal være lønnsomt å drive barnehager og eier skal få utbytte, men det er snakk om en begrensning, beskriv det gjerne som "innenfor rimelighetens grenser".

Regjeringen setter med sine uttalelser barna og de ansatte (med svært viktig kompetanse) foran eierne, uansett hvem disse nå måtte være.

Til slutt vil jeg tilføye at dette er en veldig viktig sak, og konsekvensene av stengte barnehager kan være store for mange. Derfor fint at du bidrar i debatten, selv om vi ikke er enig i alt :-)