Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 07, 2008

Tøfflus?

*kremt*

Altså. Jeg elsker denne mannen. Men ærlig talt. Tøfler?
Takk til Magnus for tips på vampus [a] gmail.com

7 kommentarer:

Eistein G. sa...

Det gjør ikke Oslo's innvandrere i hvertfall. 75% av alle ikke-vestlige innvandrere stemte RV, SV eller AP ved siste kommunevalg. Kan du skjønne hvorfor?

VamPus sa...

Vel, da jeg sto på stands på Løkka så var de fleste med innvandrerbakgrunn som kom bort veldig positive. Men de jeg snakket med drev egen butikk, og kunne ikke under noen omstendigheter tenkt seg å stemme på venstresida..

VrangPus sa...

"Inni enhver innvandrer finnes det en høyrevelger som bare venter på å våkne opp."

Men å friste dem med tøffel-homser og løkke-skjøger, det kommer neppe til fungere.

T H sa...

You said it again ;-)

Slippers belong nowhere near peoples feet. Almost as bad as {to ugly to put in print} which you have said before!

Still love your blog btw.

seilern sa...

Jeg misliker at vrangpus insinuerer at du er en løkkeskjøge. For hvis dama ser det, får jeg neppe lov til å gå ut med deg!

Simon sa...

Vel, alle ikke-muslimske innvandrere jeg kjenner stemmer FrP. Hovedsaklig basert på en solid motstand mot snillismen og sosionomveldet, der de flinke straffes slik at de udugelige kan leve sorgløst.

Anonym sa...

Ja, fengslene er fulle av flinke folk ...