Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mai 29, 2008

Melodi Grand Prix 2008

- Fångad av en stormvind natt och dag, här finns bara du och jag!

Du vet du er på vei til Beograd og Melodi Grand Prix skal avholdes samme kveld når flyvertinnen synger Carola over intercomen som et svar til flyvertens "Optimist" fra andre enden av flyet.

Nei. VamPus er på ingen måte Grand Prix-entusiast, men når man har bekjente i området og syke venner, så bare ender man opp i Beograd under årets freakshow. Og apropos syke venner - kjenner du noen som har fått trykket opp en skjorte med "Norvege - douce points" spesielt for anledningen, samt fått et norsk flagg sydd av en skredder i Kosovo for å dra på Grand Prix? Nei? Det gjør jeg.

Lillegull kommenterte tørt på en sms "Ooooo0... tidenes konsert" (hvor han har den syrlige tonen fra er et mysterium). Med Aserbadjans innslag som årets sykeste, mener juryen (altså VamPus) at Russland var en verdig vinner. Altså. Hvordan topper man egentlig å ha med seg en følsom isdanser? Det blir ikke bedre. Og selv om det ikke høres, så var det full jubel i salen da isdanseren kom inn på scenen. Hysterisk.

3 kommentarer:

Lars sa...

Aserbadjans fremførelse var temmelig psyk. Men var sikkert gøy der, selv om jeg er skeptisk til hvor verdig vinner Russland var.

Anonym sa...

Altså en skjorte hvor Norge får *myke* poeng (om enn med feil grammatikk)? Mao. stort sett bare puserock i Grandprix.

Iallefall, frankofoni og -fili ligger nok på samme nivå hos Vampus?

spenn sa...

Azerbaijan var ganske føkka men seriøst, Bosnia var jo heeelt ko-ko. Det landet trenger åpenbart flere krisepsykologer.