Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 19, 2008

Æresmedlemmer?

Påtroppende leder i Unge Høyre, den ellers så elskelige Henrik Aaseheim, ser ut til å ha det travelt med å markere seg i media. Han foreslår nemlig å nominere Jonas Gahr Støre på Oslo Høyres liste til stortingsvalget 2009 samme dag som Unge Høyre utnevner Jan Petersen til Æresmedlem.

Venstresida i Oslo Ap er gretne over at høyresida i det samme partiet ønsker å nominere den fransktalende wonderboyen på sikker plass. Bare det i seg selv kan jo tyde på at de forbereder seg på å tape valget, men sikre at Gahr Støre i hvert fall kommer inn på Stortinget.

Men ærlig talt. Jonas Gahr Støres merittliste omfatter blant annet:

- bevisst lyve om Muhammed-karikaturene og mangle ryggrad
- utestenge cubanske opposisjonelle fra 17. mai-feiringen til den norske ambassaden
- total forvirring om støtte eller ikke støtte til Hamas (som viste seg å være støtte - uten andre krav enn at de måtte sende kontornummeret)
- dialog som eneste virkemiddel i forhold til 24-karats drittsekker verden rundt.

Det ryktes at Gahr Støre i sin tid søkte jobb som utenrikspolitisk rådgiver i Høyre. Han fikk nei den gang. Pene menn i dress med solid utdannelse har vi faktisk en god del av i Høyre. Arbeiderpartiet må gjerne beholde Gahr Støre for min del. Og holder det ikke med utnevnelsen av et kjedelig æresmedlem om dagen?

4 kommentarer:

Simon sa...

Godt kvalifisert, med andre ord.

På samme måte som en annen utenriksminister, som nu trekker seg fra politikken, også er en meget trivelig kar, men også har seriøse problemer med å vurdere Hamas et.al.

Sikkert fint i Høire nu for tiden...

John T. sa...

Sjukt morsomt utspill. Disse homoseksuelle kan å spøke, altså. :D

Simon sa...

Update: Partifellen foreslår storkoalisjon med AP.

say no more...

Odd sa...

Historien er visstnok at han søkte jobb, fikk tilbud, men takket nei.

Ellers tror jeg vel forslaget mer er ment å pirke i åpne sår i Oslo AP enn noe man skal ta for veldig god fisk.

Håper jeg.