Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 02, 2008

Regjeringsskifte

- Det kan bli et valg der Fremskrittspartiet ikke bare får en hånd på rattet, men foten på gasspedalen. Og da vet vi hva vi har i vente. Skattelette til de rikeste. Sulteforing av kommunene og privatisering og konkurranseutsetting, sa Roar Flåthen under sin hovedtale under 1.mai-arrangementet på Youngstorget i Oslo.

Da er det jo nesten litt synd at Siv sier at alt er forhandlingsbart. Men det lover jo godt for regjeringsskifte.

11 kommentarer:

Erik sa...

Er det ikke noe veldig skremmende ved folk som tror at alle alternative syn til sitt eget er ondskap?

Nick sa...

Regjeringsskifte? Ekte liberalister - som Venstre - vil ikke ta i Frp med en ildtang!

Thomas Heie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
IvarE sa...

@nick:
so what?
Det er bare sponhaugen som innbiller seg (og desperat prøver å innbille andre) at en borgerlig regjering er avhengige av Venstre.

Det er ingen ting mere i veien for en mindretallsregjering nå enn det har vært mesteparten av tiden etter krigen! Alt er forhandlingsbart.

At Sponheim ikke vil sitte i regjering med Frp betyr ikke at han for enhver pris vil felle den.
I såfall kunne han like gjerne begå harakiri på stortingets talerstol.

Salt sa...

Har dere sett dagens komiske på Aftenpostens nettside: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article2404852.ece

Martin Kolberg er sjokkert over at FrP får råd fra konservative og liberalistiske tankesmier. Hvor mener han de burde fått råd?

Til "nick": Venstre har mange punkt som adskiller dem fra klassisk liberalisme, det samme har FrP og Høyre. Det er IKKE ideologien som holder dem fra hverandre; kun Sponheims enorme ego som blir proporsjonalt større til mindre Venstre er i forhold til Frp.

RR sa...

Når vi snakker om 1. mai og Roar Flaathen, se videoen øverst:

http://gudbedre.blogspot.com/

Det var vakkert, det.

toao sa...

Det verste med Flåthens uttalelse er at folk flest i dette landet antakeligvis faktisk mener at skattelette, privatisering og konkurranseutsetting er negative ting. Slikt er til å bli deprimert av.

Per sa...

Jeg håper og tror at Nick er sarkastisk, hvis ikke er han alvorlig ute og kjøre mht. til sin forståelse av ideologien liberalisme. Salt har helt rett. Både V, FrP og H har - på tildels hver sine områder - gode liberalistiske standpunkter i noen få enkeltsaker. Men på en rekke tunge områder har de alle tre en politikk som ligger fjernt fra den klassiske liberalismen - dessverre.

Anonym sa...

"klassisk liberalisme" - nå har jeg jaggu hørt det også...

Anonym sa...

"Forhandlingsbart", er det den greia Per Sandberg har under nesa?

Per sa...

Anonym: Klassisk liberalisme er et begrep som brukes om liberalismen i sin opprinnelige form. Begrepet brukes for å adskille den klassiske liberalismen fra f.eks. sosialliberalismen, som er en helt annen form for liberalisme.

Les gjerne om klassisk liberalisme på Wikipedia:
http://no.wikipedia.org/wiki/Klassisk_liberalisme