Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, januar 28, 2008

Beograd Grand Prix

Noen skal til Beograd og drikke seg Balkan-fulle under Grand Prix-finalen. Mailutveksling:

VamPus: Tjoho!!!! Bestilt reise til Beograd ..- utreise 24. mai. Tilbake onsdag 28. mai. Norwegian Rygge. Løp og kjøp! Har sete 6A på utreise og 3A på tilbakeveien. Nå får Kilby skaffe billetter brennkvikt!

WhistOslo: Da er billetter i boks. Retur BEOGRAD-OSLO med Norwegian onsdag 28. mai, sete 3B (kan noen fore meg med MYE hvitløk tirsdag...)

Tommy:
Da kan jo jeg sette meg rett bak og dunste gammel fyll. Blir neppe vanskelig….

VamPus:
Mens jeg sitter og skriker hysterisk etter pillene mine i et anfall av flyskrekk. Jo, dette kan bli gøy… Regner med at JOW har fjærboaen klar? Går sånt fint gjennom sikkerhetssjekken? Og .. eh.. er ikke homo/hetero-balansen her litt feil egentlig? Eller teller det at vi alle er Høyre-folk?

Kilby: Psykt. Ok har satt igang dronninga av Beograd med aa hoste opp forslag til rimelig overnattingssteder med den best oest-europeiske Tito-innredningen som eksisterer.

Kongen på Haugen: Fjærboaer er ikke noe problem i sikkerhetskontrollen. Men du bør helst ha en 8-10 i samme slengen. Gikk helt greit på Ben Gurion International i Tel Aviv – så det er sikkert ikke noe problem på Gavrilo Princip International utenfor Beograd….
---
"Psykt" oppsummerer nok det hele, ja...

Oppdatert: ToDolan skylder nå VamPus ti minutter av hennes liv etter denne gjennomgangen. Hviterussland.. ser ikke ut til at de har fått med seg at både muren har falt og at vi har krysset inn i et nytt årtusen. Og.. tenker VamPus skal skaffe seg presseakkreditering for å komme inn og tafse litt på den sveitsiske svisken, jeg... mhmmm.

6 kommentarer:

Sean Spenn sa...

"Psykt", evt. "Teh Ghey". Jeg mener...MGP finale? Ugh. På den annen side, slivovitch-fylla i Beograd høres ganske knall ut.

VamPus sa...

Grand prix og slivovitch må jo bli bra. Jeg mener, minus og minus blir pluss ikke sant?

John T. sa...

Hehehe. Og he. Og lille-Jon burde begynne å bøgblog*kremt*... BLÅblogge igjen.

plus ultra sa...

Jeg tror ikke vampus bør være redd for å bli tafset på, hun er jo en flott dame, og som alle vet er MGP et homseikon, hehh

partypinne sa...

Beograd er forferdeleg stygt, eg vil berre advare deg.
Men Grand Prix kan vel pynte opp kva som helst!

whistoslo sa...

Og "Lille-Jon" forsøker igjen å blåblogge, starter med et utfall mot Sylvia... Enjoy!