Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juli 16, 2007

Barn over bord!

Fem gode grunner til at ikke VamPus hoppet ut i elva da en guttunge havnet der med hodet først og sykkelen etterpå da han forsøkte å kjøre forbi henne på feil side:

1. Det var så grunt at med den stupeteknikken VamPus hadde tenkt å bruke, så ville hun ha knust hodeskallen i bunn og ikke vært til hjelp for noen (som normalt, med andre ord).
2. Med en treliters pappvin i sekken hadde VamPus uansett sunket til bunns.. og blitt værende der.
3. VamPus skulle på toget med sekk og et grettent Pusedyr i bur, og ville i så fall vært våt fra topp til tå. Ulekkert.
4. Elva luktet vondt.
5. Moren satte verdensrekord i hopp fra sykkel til elv og hadde rukket å hoppe ut i og holde opp ungen før VamPus rakk å reagere.

Muligheten for å korrigere et heller barnehatende image ble med andre ord grundig knust, sammen med den potensielle overskriften "Heltinne reddet barn" i lokalavisen. I disse agurktider kan man vel heller forvente "Høyre-tillitsvalgt forsøkte å drukne barn - foreldres partitilhørighet ukjent, men antatt venstrevridd. Motiv derfor fastslått". Eller noe i den dur.

Ja, ja.

Hm. Var det ikke mer da? *tenke, tenke*

Jo. Det gikk bra med barnet. Klissvåt, men med et lite skrubbsår på kneet og et forhåpentligvis ikke altfor anstrengt forhold til sykkel. Og kanskje mamma og pappa har lært at når det er en stor fin, bred utrafikkert vei ved siden av så lønner det seg å sykle på den i stedet for å tyne to barn og to voksne inn på et smalt fortau med en bratt skråning ned til en elv på ene siden. Just sayin'..

8 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Hytteliv er for grilldressmennesker! Selv vurderer jeg sterkt å kjøre til Ukraina i løpet av en uke eller to. Vil du være med? Du kan få øvelseskjøre til svenskegrensen, sånn som sist!

Nicolas sa...

"Og kanskje mamma og pappa har lært at når det er en stor fin, bred utrafikkert vei ved siden av så lønner det seg å sykle på den i stedet for å tyne to barn og to voksne inn på et smalt fortau med en bratt skråning ned til en elv på ene siden. Just sayin'.."

Det minnet mistenkelig mye om en eller annen form for Buddhistisk visdom, eller noe sånt. "Den smale sti" eller noe i den duren. Hm.

Eventuelt leser jeg bare mer inn i tekstene, selvsagt. Det kan jo også være.

M@rqs sa...

Hehe, fantastisk

Sikker på du ikke dytta litt?

VamPus sa...

ghost: Noen av oss jobber..
nicolas: hmmm. Tror kanskje du legger litt mye inn i teksten der, ja.
m@rgs: Du mener det lille knuffet som sendte han i retning elven *uskyldig blikk* Nei, nei, nei... Ikke i det hele tatt :->

vektern sa...

Nydelig. Du er back in track. Foretrekker en Vampus som hiver unger i ælva fremfor den forsøksvis "lyriske" og følsomme;-)

Sean Spenn sa...

Jaja, det virker ihvertfall som om du skammer deg litt.

VamPus sa...

vektern: Good to be back!
Sean: Hvorfor skulle jeg skamme meg?

Sean Spenn sa...

Fordi du ikke hoppet uti. Tyder på at du er en god omsorgsperson. ;)