Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juli 03, 2007

Nordmenn evakueres

Nordmenn evakueres på Heathrow. Skriver VG. Alle andre på Heathrow er vel trygge da.

7 kommentarer:

Esquil sa...

gleder meg til norges journalistlagf skal skrive historiebok.

ingen nordmenn kom til skade da en atombombe falt over hiroshima, etc etc

alt blir så mye koseligere på den måten...

Ghost of Goldwater sa...

Jeg reiser fra Stansted torsdag kveld. Jeg kommer til aa GRISEBANKE enhver dott som glemmer igjen en bagg med sure sokker. Dessuten skal jeg riste 16 pund ut av Bin Laden naar de tar ham, det er hans skyld at de ikke lenger har billige baggasjeskap paa jernbanestasjonen i York. Bastard!

shakira larsen sa...

Glad ikke Erna har ansvaret for situasjonen.

Da hadde det viktigste vært å ikke fornærme de som ikke har gjort noe galt istedenfor å ta de som gjør noe galt.

Lede kan hun ikke.

Cassanders sa...

Esquil og Vampus,
I prinsippet og festtalene er alle menneskeliv like mye verd.
I praksis har vi moralsk pyramide hvor viljen (og faktisk også evnen og muligheten) til å være altruistisk uttynnes fra oss selv (+ evt avkom) og nedover, gjennom (storfamilie), klan, venner, nabolag, bygd, by, nasjon og region. Som et ferniss har vi i tillegg andre "artificial extended families" (bridgespillere, bruskorksamlere, blogglesere, osv.)
Rent overfladisk handler det om hva vi BERØRES av. Sannsynligis ligger det sterke biologiske føringer i bunnen.
Om liberalistiske eller sosialistiske utopier noen gang blir realisert tror jeg neppe de vil klare å overstyre denne mekanismen.

Cassanders
"If everyone is my brother, I have no brothers"
Pierre-Joseph Prodhoun

Egoisten sa...

Men da ble sikker resten av flyplassen et mer sikkert sted å være for alle andre enn nordmenn - når nordmenne ble hentet vekk..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med stolte tanker om egne landsmenn på tur..

HPL sa...

"Flere bekymrede nordmenn på Heathrow International Airport i London forteller at flyplassen er i ferd med å evakueres" står det i ingressen, så vi kan vel gå ut fra at de er trygge, ja.

VamPus sa...

esquil: Kanskje vi skulle hjelpe dem i gang? Sommerprosjekt for bloggere - "The world according to journalists"?
Ghost: dersom du først i gang med å filleriste Osama, kan du ikke sørge for å trøkke i han et par svinepølser og noen øl i tillegg?
Shakira: Vel, jeg synes å huske at de rødgrønne gikk ganske langt i å "bend over" under striden om Muhammed-tegningene, så jeg er glad for at det ikke er Gahr Støre som er operasjonsleder på Heathrow også . I grunn skal vi vel være glad for at politikere generelt ikke er operasjonsledere noe sted.