Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 16, 2008

Kunne hatt sex

- Hvis Sarah Palin ikke var politiker, kunne jeg nok hatt sex med henne. Hun er heit, men skummel, sier skuespiller Billy Bob Thornton til VG Nett.

Eventuelt - hvis hun ikke var lykkelig gift fembarnsmor, og ville ha sex med Billy Bob Thornton, så kunne han nok hatt sex med henne. En kvinne eier sin egen kropp, selv om man ikke skulle tro det i mange tilfeller.

10 kommentarer:

Cassanders sa...

Så sant,
og det sier vel en hel del om hvordan folk som er vant til å være "sexy" (f.eks. pga penger, makt, eller kjendiseri) lett mister perspektivet.

Cassanders
In Cod we trust

IvarE sa...

"Lykkelig gift fembarnsmor"???

Si meg - aner du hva du snakker om?.
Fem barn og lykkelg?? Og nesten bestemor..

Utslitt, forskrudd, irritabel, klar til å kutte ektemannens hode (eller p...) av ... - ja, men lykkelig???

I think not!

Det måtte i tilfelle være "lykkelig for kanskje å slippe vekk fra galskapen i fire år".

:D

Anonym sa...

ivare: Selv om fem barn ikke er i din definisjon av lykke, og langt fra min egen heller, så betyr ikke det at det ikke er hennes.

Tanken på Palin som visepresident eller eventuelt president skremmer meg, men jeg synes ikke det er riktig å sitte i Norge og bestemme at hun ikke kan være lykkelig i sitt liv.

Jeg er klar til å kutte kjærestens hode fra tid til tid, lykkelig er jeg like fullt.

Børge Skråmestø sa...

Men kunne hun hatt sex med ham selv om han hadde kunnet med henne?

Henrik Akselsen sa...

Billy Bob er vel en av de slemme gutta som kvinner (av en eller annen grunn) ofte faller for, og som vi andre mener burde jekke ned selvtilliten sin en 7-8 hakk.

Samtidig er det OK med folk som driter fullstendig i om de er politisk ukorrekte eller ikke.

Tor sa...

"Eventuelt - hvis hun ikke var lykkelig gift fembarnsmor, og ville ha sex med Billy Bob Thornton, så kunne han nok hatt sex med henne."

Hehe, egentlig er det vel bare at hun selv skulle hatt lyst som er et absolutt krav, det andre er bare et argument for å skygge unna :P

Ser poenget ditt - men sett på en annen side: ingen hadde reagert om en en kvinne hadde sagt det samme om en man heller.

andyq sa...

Henrik Akselsen:

Jekke ned selvtilliten? Ganske groteskt utsagn. Du liker ikke at folk trives med seg selv og er selvsikre?

La meg gjette... Du er sosialist?

Henrik Akselsen sa...

"Jekke ned selvtilliten? Ganske groteskt utsagn. Du liker ikke at folk trives med seg selv og er selvsikre?

La meg gjette... Du er sosialist?"

Haha, tidenes angrep!

For det første, nei, jeg er sentrum/høyre hvis jeg først ER noe rent politisk. Jeg ser forøvrig ikke at det har noe med saken å gjøre.

I denne sammenhengen er jeg heller en av de 'snille gutta' som i stillhet ler litt av alfahannene blant oss som tror de kan få hvem som helst. Ofte har de rett også virker det som...

I dette tilfellet Billy Bob, basert på mediebildet av han (og strengt tatt hjelper det ikke med uttalelser av typen VamPus sikter til da).

andyq sa...

Henrik:
Den typen misunnelse og avvikerhat er typisk for sosialister, men det er vel kanskje bare en variant av janteloven som gjelder for alle sosialdemokrater.

Litt morsomt hvordan du også selv innrømmer at de har rett, men de må fortsatt jekke seg ned?

Jeg tok feil, sorry.

Anonym sa...

"En kvinne eier sin egen kropp"

...men ikke i følge Sarah Palin, som mener at kvinnen ikke skal eie sin egen kropp og dermed kunne utføre abort.

Hun vil bl.a. annullere Roe v. Wade.