Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 16, 2008

Motebransjens mørke bakside

Er det noen av dere som vil ha denne boka så gis den bort - pent brukt. Send meg en mail med navn og adresse - første kvinne til mølla!

Er motebransjen preget av sex, dop og dobbeltmoral? Tidligere Det Nye-redaktør og nå redaktør i Tique, Kristin Ma Berg, har nylig gitt ut en såkalt nøkkelroman om motebransjen. En nøkkelroman er en skjønnlitterær tekst der flere av karakterene er basert på virkelige - og som regel kjente - personer. Forlaget skriver at boka er "humoristisk, dramatisk, overraskende og med en intrikat kriminalgåte. En fortelling fra baksiden av en glanset forside."

Hadde det enda vært så vel.

Vi hadde Signy Fardal i Studio Fem for å snakke om motebransjens frynsete rykte, og både hun og vår nye programleder Ingeborg Helldal (hun som klemte Bill Clinton, nå redaktør i Cosmopolitan) syntes boka gjenspeilet virkeligheten. Jeg for min del mener Ma Berg skylder meg to timer av mitt liv for å ha måttet lese boka.

Ny i Studio 5 er også Astrid Gunnestad - kjent for de fleste fra "Oss megger i mellom" på Radio Norge, og skribent i kvinnebladet Tara. Hun er - for å si det forsiktig - en meget fargerik dame.

Motebransjens mørke bakside er altså tema for Studio 5 i kveld (og dersom du vil vite VamPus' heller pinlige størrelse på lårene) så skru på Kanal Fem kl. 21.30 i kveld.

5 kommentarer:

RHJ sa...

Sitat: ... første kvinne til mølla!

Utvilsomt en sak for likestillingsombudet! ;-)

VamPus sa...

He he he - du er velkommen til å få boka hvis du vil ha den :-))

Ghost of Goldwater sa...

Når vi først snakker om å skylde folk levetid husker jeg en skobutikk i Tallinn...

VamPus sa...

... og du er vel en av dem man godt kan stjele litt levtid fra?

Dessuten - fire par sko på under 20 minutter (og under 1200 kroner) er verdt det!

Anonym sa...

....og for dere som ikke får inn kanal FEM og sendingen 21.30: Har sjekket i avisen- kveldens program går i reprise på TV Norge kl 23.55