Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 04, 2008

Tynn på innhold = Obama

De konservative har funnet sinn Obama, skriver Dagbladet:

- Hun var god om sin egen bakgrunn. Men talen var tynn på innhold. Det handlet om hennes bakgrunn, Obama og McCain, sa Chuck Todd, politisk redaktør i NBC.

Tynn på innhold har jo - helt riktig - skapt ovasjoner blant norske kommentatorer for Obama. Skal vi se om hennes søstre i mediene kommer til å la seg begeistre - eller er det kun når folk ikke stemmer på Demokratene at de er kvinnefiendtlige (Clinton) eller rasistiske (Obama)?

7 kommentarer:

Cassanders sa...

Der kan vi saktens bli enige.

Begge (både Palin og Obama) snakker om forandringen som skal komme, -og som er nødvendig, -og som skal være til å tro på.

Pussig nok klare begge å begeistre "de troende" uten å fylle utsagnet med meningsinnhold eller plan for hvordan det skal oppnås.

Cassanders
In Cod we trust

Tor sa...

Jeg synes da ikke Obama virker noe tynnere på innhold enn McCain. Men mulig at begge to snakker mer politikk enn vi får med oss, men at det skrives mer om personlige ting, osv.

Anonym sa...

Ovasjoner? Når? Hvor?

SarahFan sa...

Sarah har sin egen blogg!

Chillipalmer sa...

Innhold? Masse innhold, masse obama fisking. Kun de første 10 min som omhandler familie presentajon, vi har kanskje glemt i norge, hvor vi alle er flasket opp i institusjoner, at familie definerer oss
http://www.youtube.com/watch?v=vKgNrb3baNM

Anonym sa...

Vampus,
Check out this,

http://www.westernresistance.com/

BjørnE

Virrvarr sa...

Jeg synes Obama ble tyngre på innholdet i talen sin til den demokratiske kongressen. Nå prater han jo saker, ikke bare «change» og Martin Luther King-referanser. Republikanerne kjører dette mer som personsak etter at Palin kom inn og var alt de angrep Obama for å være.