Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 16, 2008

Ikke imponert

Den kinesiske bloggeren Isaac Mao var ikke spesielt imponert over journalisters omgang med sosiale medier og kaller Global Investigative Journalism conference for "konferanse 1.0". Han mener at blogging burde redefinere journalistikken, og etterlyser mer samarbeid mellom bloggere og medier.

Men i Norge betyr vel det at mediene må begynne å debattere hvem som er aviseliten, skrive stygt om andre journalister - særlig dersom du har hatt et forhold til dem tidligere, slette avisen og gjenoppstå med nytt navn dersom de blir kritisert, og primært skrive om journalistikk i stedet for nyheter...

1 kommentar:

Ole Pedersen sa...

NTB (Norsk Taliban Byrå) Journalistene har har kanskje fått utdannelsen sin på smågrumsakademiet til den halvterroristiske nesten-morder ved HIO ?

Det virker som KGB-JOURNALISTEN Wilfred Burchett er forbilde til dagens journalister.

http://www.information.dk/156542

Fortidens spøgelser: Journalisten, der 'gjorde ensidighed til en dyd'
Den australske journalist Wilfred Burchett (1911-1983)

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,,23413942-7582,00.html?from=public_rss

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,,23413942-7582,00.html?from=public_rss