Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 29, 2008

Sex, løgner og båndopptak

Begrepet "patetisk" nådde nye dybder da Preben Z. Møller (han, ja) fortalte om en sjekkeskole i Oslo der guttene tar med seg avlyttingsutstyr på by'n for å evaluere samtaler de har med jenter - hva som funker og ikke. De mener også det er heelt greit å invitere til forspiel der de serverer damene drinker, mens de selv mikser alkoholfritt til seg selv.

Dersom de ønsker å vite hvorfor de fortsatt er single, er svaret dette: fordi dere er patologisk patetiske, psykopatiske avskum! Og det var tre p'er på en gang og jeg HATER bokstavrim.

Knurr.

Det kan tenkes at det er noen sjekketips som er verdt å få med seg for gutta, hvordan sjekke en VamPus, Eli som knuser kneskålene på den ene gjesten og Preben Z. Møller - dersom du tuner inn på Kanal Fem kl. 21.30 i kveld. Har ikke sett klippen, men det aner meg at de siste 10 minuttene er spesielt severdige.

Og ja, jeg skal slutte denne evinnelige reklamen for Studio 5. Kanskje.

20 kommentarer:

Arnfinn Pettersen sa...

Hva galt har de stakkars bokstavrimene gjort?

Anonym sa...

Høh... det er nå interessant å høre hva Mr Møller legger i begrepet "sjekking". Vi andre kaller bevisst overstadig sjenking av "offer" med den hensikt å få seksuelt samkvem for forsøk på daterape. Bare en tanke liksom om en av kursdeltakerne faktisk lykkes i å sjenke sin utvalgte så snydens at det bare er å forsyne seg.

Martine Votvik sa...

Ha ha ha, jeg ler mens jeg griner. Hvordan passer denne setningen inn "Min partner er min beste venn." Altså en skal bygge sitt mest intime vennskap på løgn og bedrag fra første kontakt.

Idioter er slike sjarmerende dyr...

Hjorthen sa...

Er det ikke ulovlig å ta lydopptak uten at dem som blir tatt opp vet om det da? Kan det være på sin plass med en anmeldelse rett og slett?

VamPus sa...

hjorten: Det hadde sjekkern svar på - dersom du selv tar del i samtalen så er det lov, dersom du tar opp en samtale med andre så er det ikke.

Men mitt svar på spørsmålet var å anmelde, ydmyke han offentlig og sy rekeskall inn i gardinene hans.

Noe moro må man vel kunne ha ..

Anonym sa...

Dette var vel i forbindelse med sjekkeskole-kurs... de presenterte seg sannsynligvis før de tok opp samtalene. Eller?
Er du fullstendig mannevond blitt?

VamPus sa...

Så du mener at jeg er mannevond fordi jeg ikke ville satt pris på om en mann kommer bort til meg og presenterer seg på en bar eller i en park eller whatever, for å forsøke å sjekke meg opp ta opp samtalen til bruk for analyse sammen med sjekkeskolen sin uten mitt vitene?

Da skjønner jeg godt at du kommenterer anonymt, for å si det sånn...

Anonym sa...

Jeg har jet-lag og har litt mer en vanlig tungt for det.
Jeg fikk ikke helt klart for meg om Preben Z Møller var involvert i denne skolen, "godkjente" den eller kjente til/hadde hørt om......?

For øvrig : fenomenet er selvfølgelig tarvelig OG ynkelig over enhver forstand.

Cassanders
In Cod we trust

Arnfinn Pettersen sa...

Selv er jeg fortsatt mest bekymret for de forhutlede bokstavrimene.

Stakkarslige mannslinger får klare seg selv.

Sigrun sa...

Påfunnet sjekkeskole (enda verre enn engleskole) får meg til å tenke på da Marve Fleksnes var på sjarmørskole - sammen med andre "sjarmører".

vilja sa...

Så dette programmet...må si jeg ble ekstremt lite sjarmert... Bare tanken på at disse sjekkemaskinene går rundt på byen og systematisk peker seg ut mål og identifiserer "cock-block'ere" gjør at jeg får bittelite grann lyst til å droppe all sjekking på by'n og heller gå for hverdagsromantikken... hva nå enn det er... biblioteket neste:)
Vi jenter må prøve å ta vare på de snille og tilbakeholdne gutta, så ikke de ender opp som sårede singeldyr og oppsøker sjekkeskoler som gjør dem aggressive på kjønnsfronten:)

For øvrig synes jeg godt du kan fortsette med reklamen for Studio Fem, det er et knall program. Har visst blitt fast seer jeg!
Forslag; Få opp et forum i tilknytning til nettsidene hvor sendingene blir lagt ut - hvor en kan diskutere temaene som tas opp i sendingene.

IvarE sa...

Nei, nå mistet jeg lysten til å sjekke deg opp, gitt.
;-)

VamPus sa...

Cassanders: Man kan sikkert si mye om Preben, men jeg forsto han ikke slik at han støttet metodene på denne sjekkeskolen - det skal han ha.
vilja: Så hyggelig - jeg synes at vi har blitt mye mye bedre enn vi var i våres, og det er fortsatt gøy. Bor du i Oslo så er det bare å svinge innom på opptak på Parkteateret på Grünerløkka.
ivare: .. og jeg som er så enkel :-)

Anonym sa...

Takk for oppklaring,
da skal jeg virkelig bevege meg ut på tynn is. For ordens skyld: den beskrevne strategien er både patetisk OG forkastelig.
MEN
Det slo meg likevel da jeg leste artikkelen: Hva med de mange "fortrolige" samtalene venninner i mellom?
Jeg er jo mann og kan slett ikke gjøre krav på inngående kunnskap om dette. Jeg har likevel inntrykk at det ikke sjelden drøftes INNGÅENDE og DETALJERT om EX'er, Kommende EX'er (aka nåværende) og prospektive. Dessuten at STRATEGIER for å sikre seg slike, diskuteres i rikt monn.
Nå besudles riktignok ikke denne *informasjonsutvekslingen* av TEKNOLOGI, men er det ikke en del av de samme prinsippene som brytes?

Cassanders
In Cod we trust

IvarE sa...

Cassanders:

Spot on!

Minneapolise sa...

*forvirret*

Jeg som trodde det var synd på stakkars Preben fordi alle de pene damene bare vil ha menn med penger og sosial status. Man blir vel ikke rik av å gå rundt med båndopptaker? Eller er dette en metode som funker på de ikke fullt så pene damene?

VamPus sa...

Cassanders (og ivare): Så du mener at en fortrolig samtale mellom en venninne og meg kan sammenlignes med at en fyr som jeg tror kommer bort for å slå av en hyggelig samtale på en bar, tar opp denne uten mitt vitende og spiller den av for kursleder og gruppen for å analysere den?

Plutselig skjønte jeg hvorfor jeg er singel. Dersom dette er sammenlignbart i menns verden så foretrekker jeg katter. Virkelig.

Cassanders sa...

@Vampus
Jeg fikk ikke fram budskapet: My bad. :-)

La meg se om jeg kan bli klarere ved å spesifisere eksempelet noe.

Hvis du og veninner gå på byen, har avtale om å sjekke menn, og i tillegg har har avtale om (uavhengig av resultat) komme sammen og dele deres erfaringer, synes jeg det finnes atskillige likhetspunkter, ja (jeg kommer tilbake til dette).

Jeg tror ikke et øyeblikk at du gjør dette, eller mener at dette er vanlig blant kvinner. Jeg kan ikke riktig få meg til å tro at det er vanlig blant menn heller -noe responsen på storyen for øvrig "speaks volumes" om.

Det jeg prøvde å få fram var at det BAK teknologien OG den forkrøplede sosiale forståelsen til d'herrer ligger GRUNNLEGGENDE TILLITSBRUDD.

Mennesker som søker sammen og som i den prosessen åpner indre rom, avslører tanker og følelser, er blitt SÅRBARE. Det behøver egentlig ikke være så mye sjelevrenging involvert engang.

Min "utfordring" var derfor: Kan det tenkes at det ligger elementer av slike "tillitsbrudd" også i fortrolige samtaler mellom venninner (eller venner for den saks skyld) --etterpå?

Cassanders
In Cod we trust

Cassanders sa...

@Vampus
-----------------Beginquote
...
Og det var tre p'er på en gang og jeg HATER bokstavrim.
------------------Endquote

Da må du skygge unna dagens Dagbla'
..."Kjempet for dama - lagde lamadrama"
:-)

Cassanders
In Cod we trust

Hank sa...

Forstår egentlig ikke hva som er så galt. Rent bortsett fra at det vel er ulovlig da. Moralsk sett, ser jeg ingen ting galt i dette.