Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 11, 2008

Ny Playmate

Jens Pikenes og resten av Norges mest fotogene band, Penthouse Playboys, har i dag avslørt hvem som blir deres nye playmate på julekonsertene i desember. En artist som ifølge deres hjemmesider definerer ordet sensuell bare ved et smil eller en bevegelse.

Når Penthouse Playboys vrikker julen inn på Rockefeller i år, følger Lill Lindfors dem på scenen. Selv en diva som Lindfors vil nok være sjanseløs i å overgå Jens Pikenes' skamløse kostymer, kostymer som kitsch-kongen Liberace kun ville drømt om i sine villeste fantasier.

Det er viden kjent at småpiker har blitt umiddelbart kjønnsmodne ved å se Penthouse Playboys live, men for sikkerhets skyld så advares det herved også mot deres hjemmesider. Eller hjemmeside og hjemmeside. Dette er en regelrett virtuell godtepose for alle Penthouse-fans. Og punktum der kunne like gjerne blitt satt etter "alle".

12. desember ifører VamPus med venner seg i paljetter og stiletter (jada, Jon Ole, du også), og vil gjøre sitt beste for åle, liste, trampe eller knive seg frem til scenekanten i håp om å fange en svettedråpe fra Pikenes' selv (det er allment kjent at dette er et serum for et rikt sexliv og evig ungdom).

Sees vi der?

8 kommentarer:

John T. sa...

Jeg kommer om jeg får se Whist i paljetter.

VamPus sa...

He he he he! Han har en fin fjærboa som han fikk i 30-års presang, kjøpt i Tel Aviv av alle ting. Boa og et dryss med glitter skulle gjøre susen :-))

vektern sa...

Hoi! Ikke bland sammen Lill Lindfors og Lill-Babs. (Lill-Babs er Barbro Svennsons artistnavn, og hun kan ikke måle seg med fru Lindfors:-)

Cracked actor sa...

Ja, der sees vi!

VamPus sa...

vektern: visste det var noe som skurret noe der.. sånn går det når man forsøker å minimere tid man bruker på blogging i arbeidstiden - da går det kjapt i svingene!

Cassanders sa...

høh,
jeg synes nå tydelig at en av kara har både pupper OG kinnskjegg!

Metoseksuell, transe, eller er han rett og slett bare FOR glad i øl?

Cassanders

Anonym sa...

Fy faen.. disse folka har jo bein som noen pipestilker.. skulle tro de hang i Skippergata til vanlig.

Anonym sa...

Til Cassanders.. til mitt forsvar vil jeg bare si at de puppa består for det meste av muskler.
MEN jeg er glad i øl, men ikke så glad i øl som jeg er i litt god spansk cava.

Ron Maiden
Bassist.