Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, februar 26, 2006

Brystvortekrem og bryllup

Brystvortekrem. Et ord VamPus strengt tatt ikke trodde hun skulle høre i et bryllup. Et ord VamPus ikke trodde eksisterte, faktisk.

VamPus kunne skrevet om takknemligheten av en kort seremoni, en brud så vakker at hun like gjerne kunne kommet usminket i en striesekk. Om brudens fars tale ("Min sønn, la meg kysse deg på pannen" - til brudgommen), representantene fra Sæverudkoret som ga en noe rølpete, dog verdig avslutning på middagen. Om at den selvlysende rosa kjolen kan virke som blink for middelaldrende menn som vil danse til storbandet. At brudgommens foreldre antakeligvis holder VamPus ansvarlig for at deres unge, lovende sønn forsvarte legalisering av narkotika offentlig i hine hårde dager. Hun kunne også skrevet om det offisielle nachspielet som ble avholdt i sentrale lokaler der verken røykelov eller skjenkelov så ut til å ha gjort sitt inntog. Eller om brudgommens forlover som mente at VamPus hadde tapt seg. Politisk, altså. VamPus har visstnok blitt for politisk korrekt (!?) og lite tydelig (sic!).

Men altså. Brystvortekrem. På røyketrappa kom det frem at bruden hadde smurt brystvortekrem på sine lepper. Celina Midelfart sverger visstnok til stoffet for å få svulmende og frodige lepper. Hemmeligheten er visstnok stoffet lanolin - som utvinnes ved rensing av ullfett, så sauer er tydeligvis mer enn ålreite dyr. Brystvortekrem. Man lærer jammen noe nytt hver dag, gitt..

11 kommentarer:

Evil Giraffe sa...

Hm...
Noen ganger er det liksom ikke stort � si!
:o}

. sa...

Mhm..

fr.martinsen sa...

Sist jeg hørte om lanolin var at det er å få kjøpt flaskevis på Helios for å tilføre det hjemmestrikkede ullbukser som man har på bleiebarn hvis man ikke vil bruke engangsbleier.

Da kan man ha tøybleie med ullbukse over. Og sauens egen ull har lanolin i seg, og det fusjonerer med babytiss slik at det ikke lukter.

Meningen er at man ikke vasker ullbuksen. Dog må man dyppe den i lanolin av og til for at den stadig skal være fylt av stoffet.

Her kan man jo slå flere fluer i en smekk skjønner jeg, det gjelder altså å gni seg inntil en påkledd babyrompe med naturforeldre så er kvelden muligens reddet.

Bønna sa...

At VamPus er skrivefør etter et bryllup er overraskende. Alderen tar på ja med eller uten puppekrem.

Anonym sa...

Snart kan du kanskje sammenligne deg selv med Middelfart. Du er ihvertfall like mye i media som henne:p
Hyggelig å se at du har latt deg intervjue av Moss Avis.
Må forresten slenge inn ett kompliment, du er vakrere enn middelfart;)

seilern sa...

Dine bange anelser på forhånd ser ikke ut til å ha gått i oppfyllelse. Og så lærte du noe nytt, til og med! Det var jo ikke verst.

VamPus sa...

Vakrere enn Midelfart? Takk for det (note to self: husk å sende blomster til fotografen)..
fr.martinsen; ullbleier..*urk* Noen ganger er ikke bruk og kast samfunnet så galt...

Anonym sa...

Thought your blog was great. Here's a great place you might like lucid dream.

Anonym sa...

best regards, nice info instalacion de genius videocam express Dog car sear cover http://www.web-site-promotion-1.info/marketing-plans-search-engine-submission.html Advance+cash+guaranteed+loan+payday mature wife naked Investment supreme court decisions company telecom voip http://www.nashvillecosmeticsurgeon.info/el-cajon-washers-fix.html devilbissex-cell pressure washers

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Anonym sa...

Keep up the good work » »