Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, februar 01, 2006

Kapret Bondevik

Tvedestrand Sjørøverforening kapret domenet "Oslosenteret.no" på VamPus' oppfordring (ihvertfall er hun frekk nok til å ta æren for det), og må nå gå inn i forhandlinger med Den Sorte Ravn for å få domenet tilbake. Kravene er som følger:

1. At han kommer innom aktivitetshuset «Den Sorte Ravn» neste gang han er i Tvedestrand.
2. At Bondevik åpner en 58 meter lang bro designet av NTNU-studenter under Trestykker 2004, når vi endelig får satt den opp.
3. Etterlever de 8 dypøkologiske budene til Arne Næss.
4. Melder deg inn i Tvedestrand Sjørøverforening
(5. Alternativt: Jeg har ikke humor, så jeg vil gjerne ha domenet (gratis) uten å gjøre noenting!)

- Jeg har orientert Kjell Magne Bondevik om saken, og han mener kravene ser ut til å være rimelige, uttaler Øystein Mjærum, stabssjef ved Oslosenteret for fred og menneskerettigheter, til nettavisen. Også Tvedestrandposten skriver om saken. Makt i de bloggende hender, ja..

VamPus gratulerer sine "partners in crime" - splitte mine bramseil, nå blir det en kagge med rom!

5 kommentarer:

MARTIN sa...

HVORFOR IKKE LEGGE MUHAMMEDTEGNINGER UT PÅ I AVISEN DERES, OG OPPFORDRE ANDRE AVISER I NORGE OG ANDRE LAND OM Å GJØRE ET SAMME ? SLÅ ET SLAG FOR DEMOKRATIET !

MARTIN sa...

HVORFOR IKKE LEGGE MUHAMMEDTEGNINGER UT I AVISER I NORGE OG ALLE ANDRE DEMOKRATISKE LAND ? SLÅ ET SLAG FOR DEMOKRATIET !

Mina sa...

Haha, jeg vil være sjørøver!

Mille Malaria sa...

Verdens beste Sjørøverforening i vår lille by:

http://www.farligfarvann.no/index.php?option=com_content&task=view&id=75&Itemid=2

Anonym sa...

Very nice site! »