Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 02, 2007

Bloggrunk

Bloggrunk for de som av en eller annen uforklarlig grunn fortsatt mener at bloggsfærens viktigste oppgave er å skrive om seg selv.

9 kommentarer:

Hjorthen sa...

Bloggrunk ja! Litt deilig mens det står på, men når man ser alt sølet etterpå så er det ikke fritt for at man skammer seg litt...

Zava sa...

En fascinerende oppvisning! For en bloggfersking som meg var det dessuten særdeles opplysende å scrolle seg nedover i det kommentarfeltet. Men mest av alt var det topp underholdning, har alltid syntes at selvhøytidelighet er ekstremt morsomt.

Esquil sa...

hehe bra melding hjorthen

radiohode sa...

Jeg synes nå det er helt ok at Hjorten skriver om meg, jeg. Er litt for lat til det selv, nemlig. Zava her har også skrevet om meg. Og Esquil? Der er jeg ikke helt sikker. Så da er det hans tur eller din tur, Vampus.

(Og så slipper jeg å tørke opp noe som helst.)

fr.martinsen sa...

Vel det ligger søl rundt etter deg overalt.

geirronimo sa...

bloggeonani - er det en forlengelse av grinerunker??

Hans Petter sa...

Av en eller annen uforklarlig grunn er det i skrivende stund 114 kommentarer i Hjortens bloggrunkpost, så det er tydelig at bloggsfæren liker både å lese, skrive og diskutere seg (oss) selv...

VamPus sa...

geirronimo: tror du er inne på noe..

radiohode sa...

Tviler på om heg er noen stor favoritt hos fr.martinsen. Men smiler tappert og vender det annet kinn til.