Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 06, 2007

Politiets prioriteringer

Kan publikum vennligst begå grove straffbare handlinger mellom kontortiden 8-16 på hverdager?

Politiet i Oslo sliter med ressurser og lederen i Oslo politiforening, Sigve Bolstad, hevder ovenfor Dagbladet at det i realiteten ikke finnes noen beredskap for volds- eller sedelighetssaker utenom vanlig kontortid. Som enslig kvinne på Grünerløkka så finner man jo det betryggende i disse tider hvor en "brutal voldtektsmann" fortsatt er på frifot.

Derfor er det gledelig at politiet på Strømmen har mer enn nok ressurser til å væpne seg til tennene for å slå til mot.. nei, ikke voldtekt eller vold generelt, men et ...pokerlag, faktisk.

Så fint da.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Egnede steder for å spille poker:

www.centrebetpoker.com
www.nordicbet.com
www.fulltiltpoker.com

Men husk at dette er fy-fy. Vi er jo tross alt i Norge.

plus ultra sa...

Lærers taktikk, direkte oversatt fra sofismen:
si det mange ganger nok - vi har for lite penger - så tror almugen til slutt på det. I yngre tider, rundt 1930 tok Goebels dette til seg, og resten vet vi.

Jeg synes det er synd at Politiets egen fagorganisasjon, ledet av Arne Johannesen, spiller det kortet ut hele tiden. Det er ikke slik at politiet bruker midlene riktig hele tiden, og Johannessen virker mer som "ulv, ulv" enn sakelig på mange måter.

Rambukk sa...

Til og med på kveldstid...

Cassanders sa...

Egnede steder???
Jeg var ute på reise i dag. De vanlige forsinkelsene med tekniske problemer på A, tåke på B, osv. Men slett ikke uten lyspunkter. Da jeg endelig nådde siste gaten på Gardemoen satt det faen spare meg et manneskinn der og leste et pokerblad !!!! ? ( Hadde det nå enda vært pornoblad kunne jeg regnet ham som Setersdøl). Og det var ikke bare en hvilken som helst blekke. Det var en voluminøs greie på tykt glanset papir.
Jeg zappet innom Eurosport 2(ja -sport :-)) her om dagen og så noen av de formodentlige heltene i fri dressur. De må åpenbart ha lagt forskrekkelig mye øvelse ned i jetong-shuffeling.
Pussig verden vi snurrer rundt på.

IvarE sa...

Vampus, da!
Det er da slett ikke vanskelig å forstå denne prioriteringen. Poker er verre enn alt annet. Det må du da forstå! Bare spør Høybråten og hans likesinnede. Vel, røyk og alkohol er strengt tatt like ille, da, men ellers...
Og ikke minst: Overfall og voldtekt krever jo ressurser til etterforskning, kanskje uten å finne gjerningsmannen. Her har de løst 32 saker på en gang. Det hjelper på statistikken, det.

Carl Joakim sa...

Hoho! Justisministeren har visstnok akkurat avslått kravet om mer penger til Oslo-politiet for å rydde opp i sedelighetssaker (fryktelig ord!).

Ønsker man å protestere mot det, så må man nesten gå i tog, og akkurat _det_ er venstresida mye bedre til å organisere enn høyresida. Her er ett 8. marstog du kunne ha interesse av å delta i, Vampus. Med Kvinnegruppa Ottar og Oslo SV!

Detaljer som følger:

TA NATTA TILBAKE! Oppmøte på Olaf Ryes Plass torsdag 8.mars kl.22.30 kl. 22.30 – 23.00: Appeller – Kvinnefronten, Fett, Kvinnegruppa Ottar, Oslo SV, Afghanistankomiteen, m.fl. ca 23.00: Fakkeltog – Sofienbergparken via Akerselva og Trondheimsveien. ca. 24.00: Sofienbergparken. Kunstnerisk markering. Enkel bevertning.

VamPus sa...

Carl Joakim: Jeg vurderte faktisk å bli med på den aksjonen, helt til jeg leste at Afghanistan-komiteen står bak. Så snart commiene klarer å skille ut hvem, hva og hvor så kanskje vi andre gidder å bidra igjen.

Forøvrig tasset jeg hjem fra jobb 2.30 i natt, fra ca. Sagene til Grünerløkka. Jeg tok natta tilbake sjæl.

Helge Olav Helgsen sa...

Du finner en god forklaring på hvorfor de prioriterer poker her.

Anonym sa...

Fin prioritering fra politiets side. 32 pokerspillere (maks innsats kr 400,-)innbragt og satt i glattcelle og bøtelagt etter at politiet hadde stormet huset MED SKARPE VÅPEN.

Samtidig går Blitzungdom bersærk mot den danske ambassade i nabodistriktet, kaster sten ødelegger politibiler og SKADER EN POLITIMANN + en reporter fra TV2 resultat: INGEN innbragt eller bøtelagt !!!!!!!!!!!!

Carl Joakim sa...

Gir deg rett i det om Afghanistan-komiteen, Vampus.