Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, mars 31, 2007

UN Watch

FN finner det uproblematisk å takke diktatorer som Robert Mugabe etter han har vært på talerstolen og spredt sin edder og galle. Men forsøk å påpeke at organisasjonen klarer å vedta åtte resolusjoner som fordømmer Israel for å bryte palestineres rettigheter med stemmer fra land som Russland (som undertrykker muslimer i Tsjetsjenia) og Sudan (som fortsetter å ignorere voldtekter og overgrep i Darfur) og du vil ikke bare få en reprimande, men også klar melding om hvordan de kommer til å sørge for at lignende uttalelser vil bli fjernet fra FNs protokoller. Via hablog.Har du problemer med å velge årets påskekrim så kan du jo skaffe deg et eksemplar av general Romeo Dallaires kamp mot FN-systemet i hans forsøk på å forhindre massemordene i Rwanda.

5 kommentarer:

Cassanders sa...

Mer om FN's råd for menneskeretigheter her:

http://www.iht.com/articles/ap/2007/03/30/news/UN-GEN-UN-Islam.php

Speaks volumes, som en sier.

Cassanders
In Cod we trust

Milton Marx sa...

Huff.

HankRearden sa...

FN trenger en skikkelig rengjøring. Skulle hatt inn en skikkelig bulldoser av en leder i steden for en sørkoreansk diplomat, men det skjer vel ikke med det første.

VamPus sa...

Som f.eks. John Bolton, Hank? :-)

nemesis sa...

John Bolton. Bullldozer av en leder. Hva dere ekstremliberalister vet og kan og forstår kan skriver på ett enkelt tørk toalettpapir - og er til å gråte av.

Det FN trenger er et forbedret charter. Hva i all verden John Bolton eller en "bulldozer av en leder" skal kunne gjøre med organisasjonen uten dette, må gudene vite.

Helsikken, hadde kvaliteten på liberalister flest vært så lav som det som er vist i det siste her i bloggen, så ville vi aldri trengt å bry oss med hva ekstremliberalister i Norge mener om noe som helst i overskuelig framtid.

Gid det var så vel. Får vel håpe på det. Enten det eller så er det premature solstikk i påsken vi snakker om..