Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 05, 2007

Politi med humor?

Den kjekke ungdommen som for tiden pynter opp Københavns gater pleier å ha enkelte kjennetegn. Hater USA, globalisering, kapitalisme og multi-nasjonale selskaper er et par av dem. En og annen veganer finner man vel også blant dem. Så når de først skal ut og kaste stein og brenne bilder for "fred og frihet", er det derfor ikke uvanlig at det går utover McDonald's.

Derfor var det kanskje noen som løftet litt på øyebrynet da dansk politi kom inn med noen poser med mat til demonstrantene. Fra McDonald's.

Morsomt.

8 kommentarer:

Per sa...

ikke rart at høyre vil styrke politiet med 300 stillinger - når de skal servere demonstranter burgere....

Pleym sa...

Og prinsippløsheten lever tydeligvis i beste velgående hos disse alternative eksistensene.

Ikke bare gjør de opprør mot det bestående - ved å leve på alle andres (skattebetalernes) penger (det er da utrolig lite alternativt), men spiser maten til disse stygge konsernene som ødelegger regnskogen.

google sa...

Prinsippløst? De har jo ikke betalt for maten heller, og det er vel dette prinsippet de lever etter.

Neste rivingsprosjekt ? sa...

Ungdomsforsker Kevin Mogensen ved Roskilde Universitetscenter.

Politiet gjorde en bra jobb, spørsmålet er om man må fortsette og ta odet ved roten.

De idiologiske premissleverandører herjer videre og har ingen ting lært.De misslykkede barna til borgerpakket egner seg kun som stormtropper for udemokratiske ekstremistiske særinteressegrupper.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/03/18/364305.html

Heldigvis er intoleransen mot slike grupper økende.

Per sa...

Hva saken egentlig dreier seg om kommer frem fra VamPus' link:

"I 2000 bliver bygningen solgt til Human A/S, der året efter videresølger til den kristne frimenighed Faderhuset. Siden da har Faderhuset kæmpet for at få huset ryddet."

Eierne har altså kjempet for å få okkupantene ut i over fem år. Man må altså kjempe for å kunne ta i bruk sin egen eiendom! Pøblene forlanger dermed ikke bare å få alt opp i hendene (noe som er ille nok), de respekterer heller ikke eiendomsretten (noe som er ennå verre). Men dette visste vi jo fra før av.

Hørte jeg "putt inn bak lås og slå og kast nøkkelen"?

Rambukk sa...

Jeg tror de fikk hver sin Budweiser til å skylle ned burgeren med..

geirronimo sa...

Oh, de gudløse tølpere som vet å fordrive tiden med å brenne skoler, og slå ihjel tiden med litt bil-brenning. En skikkelig trøst er det at slike oppbyggelige standarder er plassert midt i Oslo sentrum i blitz-huset - slik at vi har sjansen til å oppleve det samme.

Er det noen som vet hva de foretar seg av millitante utfordringer i dette miljøet?

Shoaib sa...

Morsomt :)