Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 16, 2007

Hurra for Lae!

I dag fylles Oslos byrådsleder, Erling Lae, 60 år. Det er mulig at venstresida mener seg berettiget til å tegne horn og hale på en mann som først og fremst lytter til de små stemmene i samfunnet, er minoritetenes forsvarer, er intelligent, reflektert, åpen og engasjert. En smule distrè, men først og fremst vennlig, varm og sjarmerende.

Bytte ut Erling Lae med Rune Gerhardsen? Jah! Det skal du tro. Man kan sikkert være uenig om mange ting i Oslo Høyre, men at Lae er bra finnes det ingen tvil om. Vi gleder oss til å jobbe for han i valgkampen.

Gratulerer med dagen!

30 kommentarer:

Harald sa...

Tiltredes! Fin fyr.

Øyvind, Mechelen sa...

Horn og hale har jeg sikkert tegnet på mange. Og jeg kunne godt tenke meg å tegne horn og hale på Gerhardsen også. Jeg er nemlig litt barnslig, og liker slikt.

Jeg tror ikke det er fordi jeg er på venstresiden, og jeg ville neppe gjøre det på plakater i Oslo sentrum, though, men kanskje på en av disse partifolderne postkasser stadig blir lasset ned med? Der, ja!

For øvrig: Grattis, Erling.

Mathias sa...

Dersom vi i Bergen hadde valget mellom Trude Dreveland / Herman Friele eller Erling Lae, ville jeg ha valgt Lae. Han virker ihvertfall som han ha litt bakkekontakt ihvertall i forhold til denne nordlandskjerringen som har tenkt å bli ordfører i Bergen. Spør du meg, en skam for Bergen denne Dreveland.

John T. sa...

http://roedt.no/nyheter/2007/03/ny_ledelse/

Har vært litt til og fra i det siste, så beklager om du alt har kommentert det.

Burde ikke dette bare trykkes opp som valgplakat? Det nye partiet vil ta landet med storm.

Host. :D

Muhammed sa...

"nordlandskjerringen"?
Nå er du vel litt uhøflih her mattis.

Morten M sa...

Homoen Lae er en bra mann for Oslo! Ugrei balanse i det at byen har en verdslig homo til å styre og en geistlig homomotstander til å ta seg av byens åndelige stuff. Ikke bra. Lykke til Lae. Gi gass i valgkampen Vampus!

Mathias sa...

Hun er jo ikke-Bergenser, om jeg er uhøflig, "det får gå sin gang". Poenget er at den politikken hun har prestert som helsebyråd ikke kvalifiserer til "poengplass" engang.

morten m sa...

Mathias: Du skriver; hun er jo ikke-bergenser. Mener du at hun ikke er bergenser, eller at hun er en ikke-bergenser, dvs. en som mener bergensere er noen forbannada idioter...:-)

Brage sa...

Lae eller Gerhardsen, jeg ser ikke noen vesentlig forskjell. Jeg for min del håper Rødt klarer to i bystyret denne gangen også. Det gjør jo faktisk en forskjell fra eller til.

Anonym sa...

Jeg tror han mener at bare folk som er bergensere skal få bli ordførere...

Mathias sa...

Ja, inderst inne, men jeg motsier meg selv hvis vi ser på bergenske ordførerrekken før Friele. Ja ordføreren i Bergen bør være bergenser.

Per sa...

Bergen for bergensere... og Norge for nordmenn?

Cathrine sa...

Selv er jeg inkonsekvent nok til å heie på begge Erlingene i Oslo, både Lae og Folkvord. Bra fyrer begge to, til sitt bruk. Og som byrådsleder er Lae i en klasse for seg.

Mathias sa...

Til Per!Det har jeg ikke sagt, men ledende stillinger innenfor politikk og forvaltning i Bergen bør besettes av bergensere, ja!

kåre sa...

Og hva må til for å være bergenser da? Hvor mange år må man ha bodd i bergen?

Agile sa...

"Til Per!Det har jeg ikke sagt, men ledende stillinger innenfor politikk og forvaltning i Bergen bør besettes av bergensere, ja!"

Til å le seg skakk av...

Salt sa...

Det skal hete "distré".
Når du skriver "distrè" uttales det noe sånt som "distræ", mens det du mener er "distre" med trykk på e-en. Det heter aksent (uttales aksang) og ser altså slik ut: ´

Harald sa...

Men analretentiv skrives rett frem?

Mathias sa...

Diskusjonen om hvem som er bergenser og ikke bergenser varierer fra person til person. Noen mener at man er bare bergenser hvis begge dine besteforeldre var bergensere, mens andre har ett litt lettere syn på definisjonen bergenser. At Agile ler seg skakk i hjel av det ville
vært det beste. Agile er ikke en person man tar alvorlig. Resten av denne diskusjonen overlater jeg til dere til jeg kommer hjem fra ferie i Midtøsten.

Jorsol sa...

”Er kapitalismen konservativ?” Spørsmålet stilles i Morgenbladet.
http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070223/OSPALTISTER/102230046&SearchID=73275674978972
Beklager den uelegante linken, men jeg klarer ikke å lage den annerledes. Jeg har lært det en gang og så har jeg glemt det igjen ;-/
P.S: Alle, enten de er blå eller rød, bør gratuleres når de fyller år. Så gratulerer Lae. Håper alle var snille mot deg og ikke motsa deg på den store, runde dagen.

Agile sa...

"Agile er ikke en person man tar alvorlig"

HEHE! Du mener å ha funnet ut at jeg ikke er bergenser, kanskje.. ? :-)

Ja da er man vel ikke verdig til å diskutere noe som helst - i Mathias Reithers verden...

Agile sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Kom å delta i vår høyst uhøytidlige konkurranse på http://politikk1.blogspot.com/
om hvem som vinner presidentprimærvalget for henholdsvis Demokratene og Republikanerne i 2008 og hvem som nomineres som visepresidentkandidat.

Sett opp en liste med fem kandidater til hver post, en kandidat kan godt være på flere lister.

Får du rett med din 1.prioritet gir det fem poeng, 2.prioritet gir fire poeng og ned til 5.prioritet som gir et poeng. Maksimal score er 20 poeng.

Send inn dine forslag til valg2008@yahoo.no

Simon sa...

Djupedal har ikke gratulert ?

Torjus sa...

Skammer du deg ikke litt på Høyre sine vegne at de gikk med på et pensjonsystem som totalt deskrediterer allt som heter høyrere utdanning?

MM sa...

Grattis Lae! Og ser fram til din innledning i Tromsø Heidi!

Per sa...

Nei men Herregud, hvor lenge skal vi hurre for Lae, da? Ser frem til neste innlegg, Pus. :-)

Plus Ultra sa...

Hva skjer?? Hvor er pusen??

Anonym sa...

Pusen er sikker i Berkeley:

http://www.zombietime.com/nude_protest_at_memorial_oak_grove/

Anonym sa...

Eller på Reitgjerde...