Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mars 29, 2007

Millioner fra Norge

En ikke uvanlig overskrift når norske ministre tar med seg pinkoden til oljefondet og stikker utenlands. Denne gangen er det Aceh-provinsen i Indonesia som får millionene til å rulle. Til nå har vi gitt 300 millioner til den korrupsj.. til den tsunamirammede provinsen som der den tidligere geriljalederen Irwandi Yusuf nå er guvernør.

- Yusuf Irwanda er utdannet veterinær i USA og har fått sin militære opplæring på Cuba. Han pekte på fjellene hvor han drev geriljakrig for løsrivelse fra Indonesia, sier Stoltenberg i følge NTB.

Pengene fra donorer har også gått til å bygge opp egne sharia-domstoler og et sharia-politi. I deler av provinsen nektes nå kvinner å jobbe fordi lokale myndigheter påstår at dette strider mot islam. For de kvinnene som mistet mannen sin i tsunamien betyr dette at de må prostituere seg for å kunne fø på barna sine. Som også strider mot islam. Uansett blir kvinnene nå pisket offentlig for uanstendig oppførsel. Blant annet finansiert av Norge.

Mon tro om Jens Stoltenberg tok opp dette problemet med den indonesiske presidenten eller om diplomatene nøyde seg med å irritere seg over feil proporsjoner på det norske flagget?

8 kommentarer:

Puselur sa...

Dette er jo helt forferdelig! Jeg har ikke noe fornuftig å komme med utenom det..

Med fare for å være litt useriøs, men følgende utdrag fra artikkelen om pisking av syndende kvinner foran et mannlig publikum:

"According to witnesses, male onlookers often roar in delight and hurl pious imprecations at the victims, working themselves up to a pitch of excitement."

gir meg litt Life of Brian-vibber.. "No-one is to stone ANYONE until I blow this whistle! Even if they DO say Jehova!"

Hm.

Sadomasochisten sa...

Jeg elsker S-M

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6220256.stm

Men tillater Sharia-loven at jeg som mann blir pisket av en muslimsk kvinne ?

http://www.voanews.com/english/archive/2006-06/Sharia2006-06-28-voa62.cfm

Indonesia Matters sa...

http://www.indonesiamatters.com/search/wilayatul+hisbah


"wilayatul hisbah" Search Results

geirronimo sa...

Men, men - du glemmer noe Vampus; Stoltenberg tok seg godt ut på bildet, smilte og greier - snart får vi nok se Støhre med dongeri og knekkebrød og brunost - det hjelper jo på det folkelige image..

Jeg synes det er helt forferdelig at vi har voksne folk i Norge som støtter regimer som steiner voldtatte kvinner fordi de "frister voldtektsmannen"! Jeg synes at ledere i Norge bør spørre islam-ledere i Norge om deres syn på homofile og kvinner! Vi får se om det sammenfaller med synet til SV, AP, og SP...

Rambukk sa...

Hadde de indonesiske flaggskredderne gått i speideren, så hadde de lært 6:1:2:1:6 og 6:1:2:1:12. På den annen side, hadde de gått i speideren, så hadde de neppe vært indonesiske flaggskreddere...

Anonym sa...

Feil flagg sier du. Leste en morsom kommentar på debattsiden:
"De korrekte flaggene ble vel brent opp for et års tid til bake..Og som et siste stikk syr de med overlegg et feil flagg.. og gliser i pur skadefryd når norges statsminister kommer for å hilse på .. eller skal vi tro godt om dem, og si at i mangel på korrekte flagg, siden alle er brent, måtte rekonstruere flagget utfra noen dårlige bilder og den beste skredderen i Jakarta ble hyret inn, eller er jungelen så jævlig tett at det er vanskelig å se verden der utenfor??"

Viking3-3 sa...

SM:

Bare såfremt du beordrer henne til det og ingen av dere liker hva som foregår, tror jeg.

kjell sa...

Vel, ifølge Jensemann er Indonesia demokratisk og moderat, så det er vel en demokratisk og moderat form for sharia vi støtter.