Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, juli 16, 2006

Club Maiden

- Nei, faen! Spiller de Depeche her?

Kilby ser åpenlyst skuffet ut i det han skummer gjennom spillelista til Club Maiden. Han har strålt som en liten sol hele veien til baren i håp om at det for en gang skyld skulle bli en kveld med "skikkelig musikk". Det vil si ... vel, for eksempel Iron Maiden. Nå manglet det ikke på det heller, men baren var ytterst velvillig til å krydre det hele med Depeche, the Cure og andre godsaker. Noe VamPus til Kilbys store fortvilelse selvsagt måtte dra nytte av.

- Jeg forventer liksom skikkelig musikk når et sted kaller seg Club Maiden, mumler han men får straks gliset på plass når de spiller "Number of the Beast". En av de damene som ser ut som om de aldri forlot lokalet mellom omdannelsen fra Potta til Club Maiden synger med av full guffe og Kilby bidrar med noen luftgitarriff. Han minner VamPus på at hun har lovet å bli med på heavy konsert i Valhall til høsten. Et stykk lyserosa øreklokker står herved på ønskelisten..

1 kommentar:

Anonym sa...

Apropos Iron Maiden. Her er en link til en svensk herremann som laget sine helt egne og høyst personlige tolkninger av nettopp Iron Maiden-låter.

http://www.antonmaiden.altervista.org/

Var det forresten bra på Quart, VamPus? Selv skal jeg på festival i Halden til helgen, Down On The Farm.

Kjetil.