Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 26, 2006

Flyreise Uganda

- ..og siden vi antakeligvis mister flyforbindelsen til Uganda fra Heathrow så er det en viss mulighet for at vi må fly via Nairobi og ta et lite fly derfra til...

Kilby har bablet tett ganske lenge, men det er først når han sier de magiske ordene ”lite fly” at VamPus går over til R2D2s modus når han ikke er i bruk – står stiv i et hjørne. Kilby fortsetter ufortrødent å bable i vei om mulige melkeruter frem til Kampala mens vi venter på å gå ombord i et forsinket fly til London. Et kvarter senere er VamPus redusert til en skjelvende geléklump i flysetet mens Kilby sovner omtrent i det han setter seg ned. Han våkner til en blek VamPus som klamrer seg fast i armlenene i det flyet går opp i høyde. I et hjelpeløst anfall av sympati forsøker han å kjøre en small talk-manøver, uten å få den forventede beroligede reaksjonen (”hva er det du prater om, vi kommer alle til å DØ!). Deretter går flyturen helt utmerket, med veggismat og filmen V for Vam...eeh... Vendetta.

VamPus – fra Kampala på en internettlinje som antakeligvis består av en liten mann som skyver Kbits over linjene manuelt...

3 kommentarer:

Whist sa...

Får vi en oppdatering? Rakk dere flyet direkte til Kampala, eller ble det "mjølkeruta" fra Nairobi, komplett med geiter, høns og matbål i midtgangen?

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» »

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. here